Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkalam laske ktora ma 28 lat i nie byla u ginekologa nigdy...szok

Polecane posty

Gość gość

podobno nie ma faceta ,ale bez jaj..ona nigdy nie byla u gina..wiem to na sto procent bo jestem pielegniarką w szpitalu i ten okaz u nas lezal i mial jakies cysty na jajniku czy cos..i okazalo sie ze nie byla u gina nigdy......bylysmy w szoku z kolezankami i lekarką...niespotykany przypadek

Gość gość
i co w tym dziwnego tak jej się życie ułożyło może depresja może faceta nigdy nie miała i tak dalej

Gość gość
Szok! Czy tą laską jesteś ty? A może każda napotkana dziewczyna zwierza ci się z takich rzeczy?:D

Gość gość
ja kiedys poznałam taka co u gina pierwszy raz była w wieku 25 lat a to tylko z powodu ze ciąże usuwala.. ( mieszka w uk) potem tez nie poszła na badanie bo jeszcze jej cos wykryje albo powie ze dzieci nie moze miec... ludzie sa naprawdę dziwni i tok myślenia niektórych naprawdę powala na kolana... Mysle ze wcale to taki odosobniony przypadek nie był tylko przeważnie nikt sie tym nie chwali..

Gość gość
gość dziś co w tym dziwnego?

Gość gość
sluchaj nie musiala sie mi zwierzać bo pracuje na oddziale polozniczym i chyba plotki szybko sie roznoszą na temat takich pacjentek.lekarka ktora ja badala powiedziala o tym koleżance pielegniarce i tak sie dowiedzialam.lekarka byla w szoku ,że w takim wieku a nie byla u gina ta dziewczyna jeszcze nigdy.

Gość gość
Mnie się wydaje, że pracujesz społecznie na kafe jako naczelny błazen upadającego forum.;)

Gość gość
Ja byłam pierwszy raz w wieku 26 lat. Przedtem mieszkałam w malej miejscowości , daleko bylo. Po za tym u mnie w domu panuje wioskowe przekonanie ze do gina chodź sie jak sie zajdzie w ciaze.... Tak wiem godne politowania. Przez wiele lat od 13 roku zycia cierpialam na mega bolesne miesiączki z wymiotami biegunką i omdlewamiem ale moja mama uznala ze wymyślam i niechciala słyszę nawet o wizycie. A jak cos napomknelam to podejrzewala " ze sie puszczam" Dochodzily tez infekcje. Dopiero gdy sie wyprowadzilam poszlam do lekarza. Jedtem zla na nia bo niemusialam tyle lat cierpiec. Gin przepisał mi leki i jest teraz ok. Mogę normalnie funkcjonować. Najgorsze jest to ze moja siostra ma 32 lata i nigdy nie byla i niechce iść. Mmo ze ja naciskam. Jest mezatka i tez zamierza iść dopiero jak zaciąży.

Gość gość
ja mam 26 lat, rocznik 1989. też nie byłam nigdy u gina i się nie wybieram póki nie będę w ciązy lub po tabletki antykoncepcyjne. a ten okaz jak ją nazywasz to bardzo podłe z twojej strony. przykre,że takie harpie są pielegniarami

Gość gość
plotkujecie o pacjentkach,jestescie zalosne,zero profesjonalizmu

Gość gość
Tez mam 28 i tez nie byłam wielkie halo o nic