Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolka nerkowa, ktoś miał?

Polecane posty

Gość gość

Dziś dowiedzialam się u lekarza że moje bóle pleców i brzucha oraz wymioty i ogólnie zle samopoczucie jest spowodowane kolka nerkowa. Przechodziła może ją któraś dziewczyna? Martwie się że pomyle ta kolke z objawami że z ciąża jest coś nie tak....

Gość gośćIlona
To nie wiem jaka ty masz ta kolke... Ja mialam kolke nerkowa w 16 tygodniu ciazy. Bol zlapal mnie w nocy, z bolu nie moglam oddychac, stracilam przytomnosc. Karetka zabrala mnie z domu do szpitala. Tam zaczelam wymiotowac. Dostawalam dolargan, papaweryne, hydroksyzyne domiesniowa. Plyny infuzyjne. Mialam 7 atakow. W szpitalu spedzilam2 tygodnie.

Gość gośćIlona
Wymioty spowodowane sa przesileniem bolowym. Organizm nic nie przyjmuje. Kolka nerkowa to naprawde straszny bol. Gorszy od boli partych porodowych. Nie wiem jak to mozna pomylic z czymkolwiek...

Gość gość
No naprawde... Nie zycze nikomu... W zaawansowanej ciazy bol moze niestety doprowadzic do przedwczesnego porodu. Powazne powiklanie. Mi sie wydaje ze u Cb wymioty nie sa spowodowane kolka. Ale moze kolka sie u Cb rozwijac. Pij lepiej wode bo nie chcesz przezyc ataku...