Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża jest sexy?

Polecane posty

Gość gość

Mężczyźni czy podniecają Was kobiety w ciąży?

Gość gość
nie mnie brzydzą podobnie jak matki karmiące, to aseksualne i w ogole nie pociągające tylko zboczeńcy i fetyszyści fantazjują o seksie z ciężarnymi i uwazają ze to ''sexy''

Gość gość
To jest dla mnie dziwne, kobieta która siedzi na forum o ciąży i macierzyństwie, tak sie wyraża o kobiecie w ciąży. Ciąża raczej sexy nie jest ale mnie nie obrzydza. Normalna ludzka rzecz. Dla mojego męża nie było problemu żeby uprawiać ze mną seks.

Gość gość
Ciąża jest sexy, póki brzuszek nie zaczyna przeszkadzać. Wtedy trzeba bardziej ograniczać pozycje. Mój mąż nie narzekał. Bardzo podobały mu się moje większe piersi i szersze biodra. Po porodzie, kiedy brzuszek się zmniejszył, a piersi i bioderka zostały, było jeszcze lepiej. Problem stanowiło tylko cieknące mleko, które go totalnie obrzydzało. Musiałam przed igraszkami nakarmić malucha albo odciągnąć laktatorem, żeby piersi nie były przepełnione.

Gość gość
Oboje z mężem uwielbialismy seks w ciąży. Nawet w dniu porodu rano się kochaliśmy a wieczorkiem razem rodzilismy. Mąż jest zawsze podczas Każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody. Nie jestem zacofana by wstydzić się męża przy badaniach czy zabiegach nawet w szpitalu mamy Prawo do obecności męża.

Gość gość
O matko, idź spać zboczeńcu!