Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was widział jakąś znaną osobe na żywo ? jak wrażenia ?

Polecane posty

Gość gość

bo ja widziałam kilka osób - Marcin Gortat ten koszykarz, wyglada tak jak na fotkach czy w tv, wielki facet jak koń ;) to bylo dawno podczas akcji ''Pij mleko'', wydawal sie być sympatyczny, skromny, żaden gwiazdor - aktor Maciej Musiał z serialu Rodzinka PL, kamera jednak klamie bo na żywo jest niski ma ze 170cm, drobnej budowy, szczuply, taki chłopczyk ;) - aktor Jakub Wesołowski znany m.in z na wspolnej czy czas honoru, na zywo wygladal jak nadęty buc, niezbyt piekny - aktor Maciej Stuhr, zwyczajny facet taki jak w filmach, widzialam go w sklepie - juror z you can dance Michał Piróg, niski, wyglada tak samo jak w telewizji, ''wylansowany'' ze tak powiem - Stefano Terrazzino, jechal metrem, wyglada tak jak go pokazują - Edyta Górniak, jak gwiazda filmowa, super ubrana, jest bardzo wysoka - Doda, wyglada tak jak na ekranie, rzuca sie w oczy, jest niska, w telewizji wyglada na wyzszą ;) - Donald Tusk, myslalam ze jest wyzszy :D - Korw/in Mikke, widzialam go na dworcu centralnym, to bylo latem, on w kremowym lnianym garniturze, kapelusz, oryginalny ;) - Ludwik Dorn, sprawial wrazenie zamyslonego, kręcił się w kolko po galerii Było jeszcze kilka osob, ale te akurat przyszly mi do głowy

Gość gość
Widziałam wlazlego :) spoko facio ;)

Gość gość
Tuska tez widziałam i też myślałam że jest wyższy, Kaczyńskiego tez widziałam i faktycznie jest niski, Komorowski jest niski, Ewa Kopacz i wiele innych sejmowych sław, politycy w telewizji sprawiają wrażenie postawnych facetów a na zywo jest zupelnie inaczej. Widziałam aktorke Anie Muche, fajna babka z twarzy, usmiechnieta, Ewelina Lisowska ta piosenkarka strasznie malutka, Magda Gessler jest niezbyt wysoka ale szeroka, taka potężna baba, kiedys widziałam na koncercie Maryle Rodowicz z bliska, przez 10 sekund stalam obok niej, masa tapety, po prostu ona cała to jedna wielka tapeta, widac po niej wiek z bliska

Gość gość
ja widziałam Szpakowskiego i Szaranowicza jak szli razem na starym rynku Jeszcze Roberta Tyszkiewicza w kościele z małżonką :O

Gość gość
prawika 24 lata w gospodarstwie rolnym wyrzucał obornik,oblesny jak na fotkach,niekttóre śwnie wygladały atrakcyjniej od tego głąba:-(

Gość gość
Bohdan Klich - wysoki. Cezary Kosiński - byle jak ubrany, waliło od niego fajami jak od jakiegoś żula.

Gość gość
Ja widziałam Tuska,Komorowskiego i Korwina-Mikke, zazwyczaj przed wyborami przyjeżdżają znani politycy do naszego miasta. Z artystów tylko tyle co na koncertach i później po koncercie jak byłam po autograf i fotki zrobić: Rodowicz, Wiśniewskiego, chłopaków z Afromental, Maleńczuka, Lisowską, Farnę, Bednarka, Muńka z T.Love, Brodkę, Halamę i Łowców B z kabaretu - tyle sobie przypominam, chociaż pewnie więcej ich było.

Gość gość
shatyn zna wiele osob z kultury i z polityki. pytaj sie na wyborach

Gość gość
widzałam prezydenta dude jest ok wydawał sie szczery, kaczyńskiego dawno temu i millera miller jest mniejszy niz kaczyński:) rostowskiego nie wzbudza sympatii ,poncyliusza wysoki przystojny sympatyczny wygląd,czarneckiego wygląd nijaki ale sytuacja w jakiej go widziałam zapunktował na plus, olejniczak super przystojny facet , giertycha widzałam jak byłam z babcią w kościele normalnie żywcem do nieba wzięty:)ale tez to było dawno,a wczoraj w metrze widzałam michała ogórka ,kilka razy widzałam mikulskiego leczył sie tam gdzie moja mama , herbuś drobna ładna , wielu jeszcze ale nie chce mi się już pisac mieszkam w warszawie pracuje w centrum więc zawsze jest okazja naciąć się na kogoś znanego trzeba wiedzieć którymi "kanałami "chodzić a jeszcze posłanke muche nie dawno widzałam

Gość gość
ja tez z warszawy i tez widziałam wiele znanych osob, glownie polityków, ale aktorów i celebrytow tez, wiekszosc z nich w realu wygląda znacznie gorzej niz na ekranie/scenie

Gość gość
Nergala - bardzo miły facet :)