Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bala z atomówek NOWY TEMAT

Polecane posty

Gość gość
nox i majka to piękne istotki 🌼

Gość gość
wszyscy tacy bogacze jestescie? :o dobry shampon to wydatek od 20-50- zl,a oni hery razem maja dlugie to jeszcze wiecej idfzie

Gość gość
to nie chodzi o to czy bogacze ale o siebie trzeba dbać, widac jak ania dba o siebie myjąc włosy szamponem za 3 złote, to jest wstyd i smród Anka!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
jak jej nie stac na cos lepszego to czego sie rzucasz :o same rokefelery patrze tu siedza

Gość gość
jak jej nie stać jak pisze że ją stać, noxa sama sobie zaprzeczasz z orange??

Gość gość
Nie macie pieniędzy, myjecie tym syfem bo was nie stać na lepszy, bo już nie dorabiasz 300 zł miesięcznie na SU

Gość gość
Na Timotei cię nie stać i kupujesz śmierdzący Familijny z rzepy, którego fetor doskonale komponuje się z odorem twoim i Wita :D

Gość gość
Noxelia, temu Witowi, który każe ci z chorą nogą spać na podłodze, wbije cię pięścią, smyczami, pasem, wyrzuca z domu i wybił ci ząb? :) Chodzi o Witobabę?

Gość gość
kąpiecie sie azem?to romantyczne

Gość gość
Jak familijny z rzepy dla ciebie ładnie pachnie, to nic dziwnego, że według ciebie ty i Wit ładnie pachniecie, skoro cuchniecie moczem, potem, kałem, bąkiem i La Rive

Gość gość
a jakich kremów uzywasz?masz ładna cere

Gość gość
Noxelia, daj zdjęcie łazienki

Gość gość
co wy chcecie od tej rzepy,pasuje jej niech uzywa

Gość gość
Dobry szampon mozna kupic juz za kilka zlotych, nawet w rossmanie sa naturalne szampony np od Alterry. polecam tez Sylveco, ale to raczej wyzsza polka.

Gość gość
Oni się kąpią raz na tydzień i razem po to, żeby zużyć mniej wody, bo są menelami i biedotą

Gość gość
Noxelia, a w czasie kąpieli raz na tydzień Wit czym cię okłada? Słuchawką od prysznica? :)

Gość gość
Kretynko i ty się dalej chwalisz tym, brudasko, że się kąpiesz nago z psem i że ten pies ci liże cipę, ty specjalnie się tak tu ośmieszasz? Chyba tak, bo twoja kabaretowa sława ucichła i zarzucasz specjalnie nowe kompromy jak lanie przez Wita, kazanie spać na podłodze, brzydki pierścionek, te ohydne dekoracje, mała choinka, Familijny z rzepy i kąpanie się z psem

Gość gość
Noxelia, wrzucaj zdjęcia łazienki, chcę zobaczyć to "cudo"

Gość gość
Ale jesteście idiotami. Czytałam zestawienia szamponów, i te droższe mają ten sam skład, jedynie ładniejszy zapach. W zestawieniu kremów wygrał krem z lidla, a konkurował z dobrymi markami. I to są badania naukowców. Ale samozwańczy geniusze zkafe wiedzą lepiej. I na takich baranach koncerny zarabiają. Mądry człowiek nie przepłaca. Kieruje się jakością, anie ceną i logo.

Gość gość
Jestem byłą koleżanką Noxelii, jak byłam młodsza to czasami do niej przychodziłam i niestety ale u Noxelii w mieszkaniu czuć straszny zaduch, że aż chce się wymiotować na wejściu, potem człowiek się przyzwyczaja, ale jednak głowa boli.

Gość gość
Kobiety wy tu sobie też ssiecie same sutki jak Noxelia?

Gość gość
Ale do szamponu to się c*****o przyj***liscie, bo pomijając to że noxelia to żywy kał, to akurat tanie szampony są lepsze niż te za 8-20 z takim samym składem ale wj******i perfumami oblesnymi i jakims syfem żeby się lepiej pienil i robił różowe bąbelki. Wielcy bogacze tu siedzą nagle. Noxa jest żałosna głównie dlatego że udaje bogatą i zawyza ceny szajsu, więc plus za szczerość z familijnym. Co nie zmienia faktu że noxelia to upośledzone dno :classic_cool:

Gość gość
Jakie podszywy i przeróbki jak ty to pisałaś w ciągu ostatnich dwóch dni i sam przy tym byłem i widziałem, że to nie żadne podszywy? Noxelia, wrzuć zdjęcie łazienki

Gość gość
Chodzi o to, że Familijny z rzepy śmierdzi jak Nox i Wit, ma śmieszną nazwę, pasuje do nich i dlatego to wyszło tak zabawnie :)

Gość gość
Na pewno nie cuchnie gorzej niż oblesne cristali liquidi. Albo la rive. Noxa pokaż łazienkę, tez chcemy się pozachwycać.