Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bala z atomówek NOWY TEMAT

Polecane posty

Gość gość
niepotrzebnie wracalas teraz juz za pozno i jazdy beda

Gość gość
Noxi fajna masz lazieneczke tak czysciutko bo u mnie syf ,kila, i mogila :P

Gość gość
ona wraca bo sie boi,musi kontrolowac co siedzieje bo jak cos przeoczy to wit jej wp******i

Gość gość
Zaraz napisze do ambasady bialorusi w polsce, czy witobaba jest posuzkiwany czy cos

Gość gość
Noxelia kapie sie razem z psem żeby było taniej

Gość gość
Ale nie uwierze ze kąpiecie sie razem z witem,bo żeby takie 2 goryliska sie zmiesciły w wannie to ta wanna by całą łazienke zajmowac musiała...

Gość gość
zalozcie nowy temat bo ten juz sie tnie :o

Gość gość
Noxa a ja cie lubie chetnie bym z toba popisała ale pewnie nie chcesz...

Gość gość
czemu nie pokazuje wpisów?

Gość gość
ta noge w gipsie masz? jak nie masz to se ro9b oklady z altacetu co dwie godziny goracy oklad na giczale i wez moze silniejsze leki,nie da sie nawet zlezc na 5 minut na dwor?

Gość gość
albo wal do lekarz raz jeszcze,bo moze ja powinnas np w gipsie miec,a lazisz i sie meczysz niepotrzebnie,niech ci jeszcze raz przeswietlenie zrobia,bo to ze sie nie poprawia,a nie jest zlamana niby taK? to dziwne to jest,powinnas sie juz lepiej czuc,zaparlas sie ta noga przy wypadku? bo kiedys ja sie tak zaparlam i mialam peknieta kosc,nie zlamana a peknieta i tak z nia lazilam 10 dni,dopoki na przeswietleniu nie wyszlo,to mi aj wzieli na 14 dni w gipsiora i bylo dobrze

Gość gość
a na jednej nodze nie dasz rady poskakac i zejsc? wylazlabys z charty nawet na 5 minut to juz bys sie lepiej poczula,kup se altacet w tabletkach w aptece,bandaz,gaze i rob oklady od razu poczujesz ulge,tylko tabletke altacetu w dosc cieplej wodzie rozpusc,wloz gaze i na noge i owiaz i zobaczysz,ze kilka takich okladow i beedzie lepiej,a na bol wez sprobuj PYRALGINE nie jest droga,a dosc dobra

Gość gość
skonczyc to sie skonczy,ale ciebie najbardzije dobija to ze jestes wiezniem we wlasnej chacie,dlatego na twoje samopoczucie by ci pomoglo bys chociaz na troche wyszla,niech ktos ci pomoze zlezc i nawet na troszke jak posiedzisz na podworku juz sie lepiej poczujesz

Gość gość
Jesteście durni i beznadziejni. Hr....tfu....melam wam na twarz zawistne szmaty i ludzie zera! Gowna!!!!!

Gość gość
okladsy na bank pomoga zwykly altacet to tez nie jest drogie jakies ja wiem 8 zl za 6 tabletek,zobaczysz ze poczujesz ulge,tylko musi byc ta tabletka w dosc cieplej wodzie rozpuszczona,gaza tym nasoczona,takze tej wody to tyle zeby gaza wchlonela ta tabletke rozpuszczona,od razu ta ciepla gaze na noge owinac i siedziec,jak poczujesz ze wysycha kolejny oklad,na noc tez zrob

Gość gość
Jesteście żywe gowna i śmiecie.

Gość gość
Jesteście p******i

Gość gość
Aniu strasznie współczuje .Ale jesteś silna dasz rade .A te okłady pomagają i jak tylko możesz to tę nogę kładz wyżej niż pozycja ciała np.na poduszce wtedy jest lepsze ukrwienie to raz a dwa odciążysz jà.Trzymaj sie ciepło i buziaki dla Waszej 3-ki i mniejszych sryli też.

Gość gość
Ania nie poddawaj się kochanie Wit jest naprawdę fajny z tego co mówisz :)

Gość gość
Jakby było lato to lody na dobry humor a teraz to polecam jakieś ciacho z cukierni .A co do reszty tu bywających to naprawde żenua,ja też kupuje różne kosmetyki lepsze tańsze i nie widze w tym problemu a mieszkanie Nox ma bardzo czyste to widać i racja jest że co nie pokaże to zaraz piszecie że to g****o.Słabe to jest.

Gość gość
nox zrob sobie jakas przyjemnosc,film,ciastko jak ktos pisze,telefon do kogos kogo lubisz,nawet cholera jakiegos browara se trzepnij na poprawe humoru,no i zorganizuj sobie na jutro chociaz na moment wyjscie,niech ktos sie zjawi i pomoze chociaz na 20-30 min ci zejsc na dol to ci od razu humor sie polepszy

Gość gość
mi oklady bardzo pomogly,naq dwa dni przed wyjazdem za granice wywalilam sie i skrecilam noge,myslalam ze nie polece,lot samolotem,dojazd na lotnisko,matka mi od razu kazala robic te oklady,wrecz one bardzo cieple maja byc,ale nie takie zebys sie nie oparzyla i zobaczysz roznice,wprawdzie z lekkim bolem i w za duzych butach polecialam,ale polecialam,gdyby nie oklady wszystko by przepadlo,takze pisze sprobuj to ci na bank nie zaszkodzi,a przekonasz sie ze poczujesz sie lepiej

Gość gość
mozesz tez zrobic tak,ze jak nie masz gazy to caly bandaz mozesz w tym roztworze altacetu namoczyc i owinac chore miejsce,to troche wali octem,ale pisze zopbaczysz ze poczujesz ulgwe,tylko to nie moze byc raz,musisz zrobic z 6 okladow jak nie wiecejw opakowaniu altacetu jest bodajze 6 tabletek

Gość gość
Ciacho albo przysmak co kto lubi jeszcze nikomu nie zaszkodziły.Przyznam że jestem uzależniona od kremusia z biedry jem i modle sie żeby poszło w cycki haha Anka oglądalam foty domku podoba mi się połączenie srebra i granatu i zazdroszcze choinki żywej .Wielkość jest nie ważna ja bede miała mniejszą i do tego sztuczną ale za rok taką jak Twoja kupie.

Gość gość
top sie zacina zalozmy nowy