Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Metamorfoza wyglądu

Polecane posty

Gość gość

Mam ochotę zmienić swój wygląd. Jakaś nowa fryzura, może nowy makijaż... Znacie jakiś salon w Warszawie gdzie coś takiego robią? Może na Sylwestra się zmienię...

Gość gość
Jeśli jesteś z Warszawy, to polecam program Metamorfoza w salonie In Harmony w Millennium Plaza. Masz tam wszystko - konsultant ds wizerunku pomoże Ci z kolorami i fasonami, może nawet zanalizować twoja szafę, jest lekcja makijażu, włosy - koloryzacja i nowa fryzura i potem jeszcze jest sesja fotograficzna. Super prezent dla samej siebie! :-)

Gość gość
Naprawdę robią w In Harmony takie metamorfozy? Nawet nie wiedziałam. Kurcze, ja też od jakiegoś czasu marze o zmianie wizerunku, ale jakoś nie miałam siły, żeby się za siebie zabrać. Może zacznę od nowej fryzury, a potem się zobaczy...

Gość gość
Tak, mają w tym salonie taki fajny program - jest spotkanie z konsultantem ds wizerunku - doradzi jak się ubierać, może też nawet obejrzeć twoją szafę i doradzić co zostawić, co dokupić.. Jest spotkanie z wizażystką, która uczy jak się umalować na różne okazje, potem jest czas na nową fryzurę - koloryzacja i strzyżenie! Więc totalne zmiany! No i na koniec jest sesja zdjęciowa. Super to w In Harmony zorganizowali!

Gość gość
Ciekawe, ile kosztuje taka konsultacja wizerunku i metamorfoza w in harmony?

Gość gość
Myslę, że wszystko zalezy od tego, co ma obejmować ta metamorfoza. Czy tylko sama zmian fryzury, czy ewentualnie jeszcze makijaż, ubrania, sesja fotograficzna. Najlepiej zadzwoń do In Harmony, to podadzą ci orientacyjny koszt.

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z http://cortedelsole.pl/ . Byłam tam na metamorfozie... Po prostu cudo. :) bardzo fajnie zrobili mi włosy, czuję się ze sobą o wiele lepiej.

Gość gość
Ja jestem bardzo zadowolona z http://cortedelsole.pl/ . Byłam tam na metamorfozie... Po prostu cudo. :) bardzo fajnie zrobili mi włosy,

Gość igulla92
Wiecie jaka była dla mnie najlepsza metamorfoza mojego wyglądu ?gdy z wagi 116.8 kg zrzuciłam do 70kg wiecie jak człowiek wtedy się cieszy,że żaden makijaż czy nowa fryzura tego nie pobiję;) Mi w całej tej metamorfozie pomógł narzeczony ;) wspierał mnie od samego początku, zamówił mi suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl ćwiczył ze mną i jadł to samo chociaż nie musiał ;) to wszystko trwa nadal ;)

Gość Krystyna88
Witam Was! Ja przeszłam ostatnio program metamorfozy pod okiem super stylistów, fryzjerów, makijażystów z InHarmony w Warszawie. Powiem szczerze, że płakałam ze szczęścia. Miałam wiele problemów, zaniedbałam siebie, teraz czuję, że odżyłam, chcę się podobać. Każda kobieta tego chce :) To była jedna z najlepszych decyzji, jakie podjęłam, pozdrawiam!

I ja się pochwalę miesiąc temu również odwiedziłam In Harmony 🙂 Poprosiłam panie o radykalną zmianę wyglądu - przeprowadzona metamorfoza przeszła moje najśmielsze oczekiwania 🙂 dzięki niej zyskałam nowy wygląd i pewność siebie 🙂