Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwują mnie kobiety, które nie mogą mieć dzieci.

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście współczuje takim kobietom, ale większość z nich jest złośliwa, zazdrosna i wścibska. Żal im dupę ściska. Od ich fanatyzmu macierzyństwa w głowie im się poprzewracało. Urządzają pokoje dla dzieci, kupują wszelkiego rodzaju pierdoły i twierdzą, że takie kobiety jak my nie powinny zostawać matkami. Że to one są w stanie dziecku zapewnić wysoki byt i to one powinny być matkami, a nie my. Do cholery! To, ze stać was na tablety za 5 tyś dla 6 letniego dziecka nie uczyni z was dobrych rodziców!

Gość gość
masz jakieś dziwne fobie i kompleksy..... coś Ci się ubzdurało aż żal czytać te twoje wypociny

Gość gość
ty frustratko tez nie powinnas miec dziecka, az strach pomyslec na kogo ty wychowasz dziecko, na cebulaka oszołoma :O

Gość gość
hahahahaha ale masz problemy :D Wszystko z tobą dobrze? Co ty brałaś ? :D

Gość gość
Nie mam żadnych kompleksów. Po prostu denerwują mnie wypowiedzi. "Ja zrobiłam karierę, mam pieniądze, mam duży dom, samochody i jestem w stanie dziecku zapewnić byt i "taka ja" nie może mieć dzieci, a za to wpada gówniara w wieku 18 lat. Ogólnie zauważyłam linczowanie wszystkich, którzy wpadli przez kobiety, które nie mogą mieć dzieci.

Gość gość
Tp prawda w 100procentach, moja koleżanka ktora znam prawie od urodzenia z tego powodu wlasnie nawet czesc mi nie odppwiadala taka byla zla, bo facet z niejndurnia robil i nie mogla miec dziecka, a razem pracujemy, jak zaszla w ciaze to sie zmienila, powiedziala ze niw obchodzi ja facet moze byc chamem i ja zostawic a ona chce tylko dziecko, zaczela byc taka mila ze nie wiem, czasem mysle ze niech ma to dziecko bo zaczęła brac bardzo duzo tabletwk uspokajajacych, cos potwornego, zdeaperowana byla, inna kolezanka niestety nie ma dzieci i chyba nie bedzie miala ma.ponad 40 lat i to sppro jest sama.ale zerwalam z nia kontakt bo zaczela sie do mnie czepiac krzyczec na mnoe i wyzywac jak byla w zwiazku z kims, byla na dwoch terapiach ale nic jej nie pomogly, ja probowalam ja pocieszyć ale tez nic z tego

Gość gość
nie mogą mieć dzieci, a kupują swoim dzieciom tablety za 6 tys. i robią im bajeranckie pokoje? Ty masz coś z deklem? i "tys", a nie "tyś", bo od czego to jest niby skrót? od TYŚĘCY??

Gość gość
A takie kobiety jak wy denerwują takie, co nie mogą mieć. Myślicie, że jesteście lepsze? Nigdy nie zrozumiecie co czują takie kobiety, bo pewnie od razu zaszłyście, więc nie wypowiadajcie sie na ten temat. Wlasnie widze jakie z was dobre matki, ze zamiast zajac sie dzieckiem siedza na kafe.

Gość gość
gość dziś tak, tak te bezdzietne to psychiczne wariatki, wydzierają się i w ogóle za to kafeteryjne mamuśki to sam cud i miód :o Mówię to bez złośliwosci, bo sama jestem matka ale nie takąporąbaną jak ty i autorka. Weźcie się zajmijcie dziećmi, bo pewnie obesrane w przepełnionych pampersach siedzą, a wy swoje"mundrości" tu wykładacie, że aż żal.

Gość gość
Ty teraz zabłysnęłaś swoim czytaniem ze zrozumieniem. Urządzają pokoje, kupują różne pierdoły i czekają na "cud". A z tym tabletem miałam na myśli, że te kobiety sądzą, że będą dobrymi matkami jeśli są w stanie zapewnić takim dzieciom bajery za kilka tysięcy.

Gość gość
Nie, moje maleństwo nie leży w obsranym pampersie. Śpi spokojnie przebrana, nakarmiona, a ja mam chwile, żeby wejść tutaj, bo długo mnie nie było. Nie no ja zdaję sobie sprawę z tego, że takim kobietom jest ciężko, że bardzo cierpią, ale to nie jest powód, żeby wyzywać inne matki za swoje nieszczęście. Trudno, Ty jesteś bezpłodna, ja nie mam jednej nerki i z drugą coś się dzieję i nie mam zamiaru linczować ludzi za to, że posiadają sprawne nerki. Ja w żadnym przypadku nie sądzę, że jestem lepsza, bo mogę mieć dzieci. Wy już od tego fanatyzmu macie urojenia! Omg.

Gość gość
denerwują Cię ludzie, których nie znasz ? hmmmm chyba masz jak Kaczyński, jego też dużo ludzi denerwuje

Gość gość
haahahaha jakie posrane kwoki OMG !!!!!! Fajnie czasem wpaść na to durne forum i się posmiać z bezmózgów :D

Gość gość
17:59 ty tak sie żalisz na tą koleżanke że ci cześć nie powiedziała a widać dalej z nią gadasz po takiej akcji jakby nigdy nic. Ja bym wychłodziła stosunki do czysto służbowych

Gość gość
Autorko biedę klepiesz i zwyczajnie żal ci du/pę ściska, że są ludzie którzy nie maja dzieci, a śpią na kasie podczas gdy mogliby ją wydać na całą gromadę dzieci i dziadować jak ty. Zrobiłaś sobie uroczą parkę z wąsatym Januszem z dyskoteki, który wydziela ci na mleko, makaron, margarynę. Mieszkasz u jego mamusi i błagasz o 10zł na rajstopy....... jak inaczej wytłumaczyć twoją nienawiść do ludzi których nie znasz? :o

Gość gość
gość dziś Ty teraz zabłysnęłaś swoim czytaniem ze zrozumieniem. Urządzają pokoje, kupują różne pierdoły i czekają na "cud". A z tym tabletem miałam na myśli, że te kobiety sądzą, że będą dobrymi matkami jeśli są w stanie zapewnić takim dzieciom bajery za kilka tysięcy. xxxxxxxx CO TY BREDZISZ? Gdzie napisałaś, że czekają na cud? no gdzie? i w ogóle pierd/olisz tak jakby wszystkie bezdzietne staraczki były milionerkami :o a ty wiesz ilu rodziców jest bogatych i rozpuszcza dzieciaki drogimi prezentami? a właściwie co ci do tego? Oburza cię sama myśl, że ktoś z kasą może o sobie myśleć, że jest lepszy od ciebie, a sama wywyższasz się i masz pretensje o to, ze ktoś MOŻE sobie coś osobie pomyśleć i szufladkujesz zamożnych ludzi :o Nie masz innych problemów? Co jeszcze sobie wymyślisz? a nie irytuje cię czasem, że np. Scarlett Johansson MOŻE uważać się za ładniejszą od ciebie? Skandal! co za sucz z niej, załóż temat o tym :D

Gość gość
co to jet "5 tyś"? :D :D

Gość gość
A z tym tabletem miałam na myśli, że te kobiety sądzą, że będą dobrymi matkami jeśli są w stanie zapewnić takim dzieciom bajery za kilka tysięcy. xxx i takie coś cię denerwuje, że ktoś sobie coś tam myśli? Ale z ciebie rozdygotana histeryczka, a w ogóle skąd wiesz co one myślą? Uuuu czas zmienić prochy albo psychiatrę :classic_cool:

Gość gość
autorka wie co one myślą, bo jej głosy w głowie powiedziały :D

Gość gość
Faktem jest, że często dzieci mają ludzie, którym się w innych aspektach nie układa, a ludzie sukcesu nie mają. Może dlatego odnoszą sukces, że zamiast w dzieci inwestują w siebie? Co by nie było - mam dziecko, drugie w drodze.

Gość gość
mam taką w pracy. nawet listonosz który przynosi nam korespondencję do biura mówi ze wali jej bo bezplodna

Gość gość
Znam wiele kobiet które nie mogły mieć dzieci. Brak partnera, albo nieplodnosc. Bardzo mi ich żal. Ale nie zauważyłam, żeby jakieś złośliwe były, wręcz odwrotnie. Moja bliska koleżanka od 7 lat starała się o dziecko, leczyła, dwie nieudane inseminacje. Strasznie to przeżywała. Jak zaszłam w ciążę za pierwszym podejściem, gratulowala mi a później sama zaproponowała pomóc w kupnie pierwszych ubranek. Chodziłyśmy razem po sklepie w poszukiwaniu body. Byłam w szoku, bo jak zaszłam w ciążę to głupio mi było jej o tym mówić. Moja szwagierka znów zawsze jakiś prezencik dla dziecka miała, a jak raz zgubiłam u niej smoczek to mówi, może to taki znak, że też zajdę w ciążę.

Gość gość
Autorka ma troche racji.Mam troje dzieci i dwie kolezanki co nie mogą ich miec.Mam tez nieustanną krytyke lub milczenie obrazonych pan.Usłyszałam od jednej ze skoro nie zakładam bieznika czy obrusu to nie stacnie bo mam niegrzeczne dzieci i wogola nedza jestem .Jedna od lat kupuje ubranka z matka dla dzidzi,mnie krytykuje bo w lidl kupuje ciuszki dla małego.Generalnie nie umiem ich nie lubic,ale przykro mi jak mowią mi jak mam wychowywac dzieco,bogaci tez nie jestesmy ale starsze sie dobrze uczą i w nagrode dostałe nowe smartfony Nie pozyczamy od nikogo pieniedzy oboje pracujemy.Ale one zawsze bo mi trudno i jak one by te dzieci miały to lepszymi matkami by byłyb

Gość gość
"chyba masz jak Kaczyński, jego też dużo ludzi denerwuje" Celnie w punkt. Ale teraz takie czasy, kazdy każdemu w pipe chce zaglądać. Jak kobieta zla to ma okres, albo "bolca" dawno nie miala, albo bezplodna. I same kobiety to robia

Gość gość
Denerwuje Cie chyba raczej to ze mozesz miec dzieci a nie mozesz im zapewnic bajerow.

Gość gość
A ja sie zgadzam z autorka. Mamy w swoim gronie kolezanke ktora stara sie juz ladnych pare lat, niedawno poronila i teraz nie odzywa sie do dzieciatych kolezanek jedynie z bedzietnymi utrzymuje kontakt i sie zwierza. Wczesniej zawsze zachwycala sie naszymi dziecmi - ooo jaka dzidzia sliczna itp ale widac bylo ta zawisc w oczach... Obecnie zafiksowana na punkcie zachodzenia w ciaze do tego stopnia ze nie da sie jej sluchac