Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy wszyscy spędzacie Sylwestra na kafe?

Polecane posty

Gość gość

i dlaczego?

Gość gość
a ci wy wszyscy to jak myślisz ilu ich jest tutaj z etatem? 5 może z 8 osób :-D

Gość gość
nawet potańczę tu czytając posty dziewczyn tak by poczuć , że tańczę z dziewczynami

Gość gość
oczywiście! lepiej spędzić sylwester przed komputerem, niż chlać jak świnia i jarać zioło! nie dla mnie towarzystwo dzisiejszych czasów, chciałabym, aby bylo jak za czasów mojej mamy, kiedy to nikt nie pił, a dobrze się bawił... eh....

Gość gość
misio1 i widzisz, jestes jednym z tych tepaków, dla których impreza bez zielska i alkoholu nie istnieje, współczuję

>>>misio1 i widzisz, jestes jednym z tych tepaków, dla których impreza bez zielska i alkoholu nie istnieje, współczuję<<< x Szampan lub wino musujące, to też alkohol, więc Twoja mama musiał mieć bezalkoholowego sylwestra, gdy była dzieckiem. x Musisz być rzeczywiście tępa, skoro tego nie rozumiesz. x Alkohol jest używką, której inteligentni ludzie używać potrafią, a która jest niebezpieczna dla bezmyślnych debili. x Ty sama, wybierasz sobie towarzystwo na imprezę :P.

Gość gość
W tym roku nie! Mąż chyba coś wyczuł, że ostatnie lata się nudziłam i w tym roku wykupił nam noclegi w 5-cio gwiazdkowym hotelu w Warszawie (Rialto). Byliśmy tam w naszą pierwszą rocznicę ślubu, teraz mamy 10 (tzn na poczatku stycznia) wiec takie tez fajne swietowanie

Gość gość
matko:-O towarzystwo wzajemnej adoracji :Dskad sie tacy biora jak wy?masakra..ludzie bez kompletnej przyszlosci,co wy zrobicie jak wasi starzy poumieraja i nie bedzie skad brac pieniazkow?Szok:-O