Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko znajomych to potwor

Polecane posty

Gość gość

znajomi, a w zasadzie ludzie którym kiedyś wynajmowalam mieszkanie mają 6 letnia córkę. oczywiscie są małżeństwem bo wpadli. generalnie to prości ludzie bez wykształcenia. miałam tą watpliwa przyjemność spotkac ich u lekarza... to dziecko mnie przerazilo... wyjec taki ze hej! jeszcze leksrz do niej dobrze nie podszedl a ta darla sie jakby ja rozdzierali. byla przeziebiona i sie odwodnila bo nie chxialo jej się 4 dni pić :( A matka komplet ni nie ma nią w ogóle wpływu.mała robi co chce.przerażają mnie tacy ludzie produkujący kolejne bezrobotne i roszczeniiowe pokoleni

Gość gość
ja znam podobnych ale to oni są potworami a ich syn jest dosłownie zastraszony, u nich jest tzw konserwatywne wychowanie, chłopiec ma 8 lat i jest jak piesek, zamkniety w sobie, małomówny, nieśmiały, gdy cos zrobi nie tak lub cos nie tak powie to zaraz na niego głos podnoszą zwłaszcza ojciec, bylam wiele razy swiadkiem takich sytuacji :O przeciez on wyrośnie na niepewnego siebie, przerażonego nieudacznika albo sfrustrowanego psychopate

Gość gość
szkoda komentowac twoja tepote

Gość gość
to nie komentuj. jakbyś widziała jak to dziecko się zachowuje. nie mówi tylko piszczy. myślałam ze tak było jak mała miała 2-3lata i ze z tego wyrosła. ale nie wyrosla. zachowuje się jak upośledzenia. i lekarz jej tłumaczy ze musi pić a ta nie i w ryk. kroplowke jej we 4 zakładali tak się wila. ostatecznie dostali skierowanie do szpitala bo wyrwala sobie ta kroplowke.

Gość gość
Bo to dziecko jest prawdopodobnie uposledzone, może rodzice nie chcą ci się przyznać, żaden normalny sześciolatek, nawet najbardziej uparty, tak się nie zachowuje. Rodzicom trzeba współczuć chorego dziecka a nie obgadywac na forum.

Gość gość
sama jestes potwor niektorzy dorosli ludzie boja sie igile i lekarzy , wiec tym bardziej dziecko ma prawo histeryzowac. Jestes pustakiem jakich malo, szczegolnie jak opisujesz tych ludzie. Hrabianka od siedmiu bolesci

Gość gość
nie jest upośledzenia. chodzi do normalnej szkoły. odroczyli ja bo zdaniem nauczycieli jest niedojrzała emocjonalnie. jest kosmicznie rozpieszczons i wszystko wymusza wrzaskiem.

Gość gość
I na podstawie jej płaczu u lekarza, ty wywnioskowałaś, że będzie w przyszłości roszczeniowa i bezrobotna:O Chryste Panie...

Gość gość
jest już roszczeniowa. A bezrobotną będzie po rodzicach. ojciec od czasu do czasu gdzieś się tam zaczepi ale matka uważa ze kobietą i tak mniej zarobi więc lepiej żeby facet pracował. dlatego poznałam się ich z wynajmu bo coraz częściej nie mieli na opłaty.

Gość gość
Ale jesteś poy****a

Gość gość
Nie wiedziałam że bezrobocie jest dziedziczne.

Gość gość
Jedz do UK to zobaczysz...

Gość gość
mając talię wzorce i takie wychowanie to pewnie zaciąży w wieku 16lat i będzie wylewać mundrosci na kafe

Gość gość
a ty widzialas jak jej kroplowke we 4 zakladali i nie pomoglas?? no wiesz co?

Gość gość
Wina rodziców a nie dziecko potwór!

Gość gość
idiotyczny topik założyłaś autorko co ciebie obchodzi jakiś obcy dzieciak i jego przyszłośc

Gość gość
Dokladnie! Co ciebie do k****y nedzy obchodzi cudze dziecko ?? No i oczywiscienie moglas pominac naskrobania nakafe ze wpadli i ze sa nie wyksztalceni I co z tego???? Takich ludzi jest pelno w 38 milionowym spoleczenstwie A ty jak jestes wyksztalcona autorko , czym sie zajmujesz

Gość gość
Wprawdzie mam córkę w tym wieku i nie pozwalam jej na takie zachowanie, choć dziecko chore potrafi zaskoczyć, i wprawdzie mnie samą obrzydzają histeryzujące dzieci, to w tym temacie coś mi nie pasuje. Oceniasz dziecko po jednym kontakcie w specyficznej sytuacji czyli gdy ono się źle czuje, może ma gorączkę? Taką masz orientację co do słów lekarza i stanu dziecka? Ej, jakoś nie wierzę w wiarygodność twojej relacji.