Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlena1989

Problem z wigilijna kolacja a raczej szwagierka

Polecane posty

Gość gość
wigilia o 21-22 godzinie :IO bo trzeba czekać na jakąś krowę??? Zrób wigilię jak uważasz, a tą rurą się nie przejmuj, swoją drogą ta krowa powinna się wstydzić komuś kazał robić tak późno kolację bo ona tak chce. Albo nie rób w ogóle wigilii, skoro cała rodzina jest za tą krową. Wspolczuję rodzinki

Gość gośćmvnvjvjv
Dokladnie, nie daj sie. Teraz to Ty jestes gospodynia wigilijnej wieczerzy w Twoim domu i to Ty decydujesz o ktorej chcesz ta kolache zrobic! Nie daj sie! A jak sie damulce nie podoba niech u siebie zrobi, przynajmniej bedziesz miala spokoj:-) U mnie tez jest taka niunia a 'la Brooke Logan z Mody na sukces... Dajcie spokoj. Co za babsko, ja to piernicze kto sie na mnie obrazi a kto nie, zyje wedlug wlasnych zasad a jak mnie ktos gosci to sie dostosowuje, bo tego kultura wymaga. Darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby.

Gość gość
O ktorej jada sie w Waszych domach? x Tradycyjnie, ok. 18 ej. Wtedy można celebrować wieczerzę i spokojnie udać się na Pasterkę.

Gość gość
jestem w szoku!!! Dzwoniłam do szwagireki i powiedziałam jej co mysle o jej propozycji a one do mnie"ty dziadówo! to myśmy cie przygarneli z ulicy a ty się tak odwdzieczasz?" I sie rozłaczyła. Sama nie wiem co mam mysleć Jeśli to nie podszyw to problem Ci się rozwiązał. jak to nie wiesz co mysleć. Robisz swoje - kolacja o 18-tej, wobec całej rodziny prezentujesz w jaki sposób zostałaś potraktowana, dodając, ze z miłości do męża i z szacunku do reszty rodziny, nie będziesz chować urazy i szwagierka będzie mile widziana o każdej porze, o której raczy znaleźć czas dla swojej rodziny. Elegancko i z godnością. Wszyscy powinni być zadowoleni :) Oprócz zołzy.

Gość Marlena1989
Dzieki dziewczyny :) Męzowi powiedziałam, ze szwagierka ma się u nas nie pojawiac i w oóle nie pokazywać mi na oczy, bo nie ręczę za siebie. A ze mnie kawał baby i niejednemu chłopu dałabym radę :)

Gość Prawdziwa Marlena
Hehe...ktos tu ma niezle rozdwojenie jazni :-) zagladam na chwile i co widze...ostatnie posty nie sa moje...ostatni raz napisalam wczoraj wieczorem i do nikogo nie dzwonilam. Rozmawialam szczerze z tesciem...i to on dzisiaj rano Dzwonil i odbyl meska rozmowe ze swoim synem i juz nie maja zadnych watkow...Wigilia jest na osiemnasta a oni maja do nas dolaczyc pozniej...nie wiem nawet czy ich zobacze bo bedziemy wyjezdzac na Pasterke, ktora tutaj odbywa sie o 22:00. Dziekuje za wszystkie rady i NIC WIECEJ nie pisze podszywacze niech sie produkuja skoro ich zycie jest tak jalowe,ze nie maja lepszych zajec. Wesolych Swiat! :-)

Gość gość
He he he i bardzo dobrze. Widac na twoim przykładzie że w życiu trzeba walczyc o swoje i nie odpuszczać :)