Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy w mieście, jak smakuje ci důpa Smofa?

Polecane posty

Gość gość

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Gość gość
Dobra fota :-D:-D:-D

Doskonale was rozumiem pomarańcze. Chcecie, wręcz zadacie jakiejś awantury, ale zostało już nas tak mało, że wycinanie się ku waszej uciesze byłoby nierozsądnym zagraniem. Musicie się niestety kisić we własnym sosie, dopisując własne chore fantazje garstce osób, które jak widać nie boją się pisać, mimo waszych usilnych starań zepsucia wszystkiego i wszystkich. Jeszcze żeby wyglądało to na wymianę pokoleń to jeszcze bym to zrozumiał, ale jak na ironię, to "staruchy" was utrzymują. Przejmujcie pałeczkę smarkacze, bo ja idę na priv ... hehehe z celebrytką z forume i dopiero zobaczycie, jak wygląda moja ściana :D :D :D :D

Gość gość
my przynajmniej jnie liżemy du.upy Smofa i nie rżniemy małych chłopców, ty PEDOFILU jeden ty :D

Gość Smof obsraniec
Nowy kochanie przestan wreszcie piepszyc a zacznij lizać :-D:-D:-D

Gość gość
gość dziś Nowy w mieście wczoraj Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie dūpy smofa i zrobienie laski innym chłopakom pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D:-D:-D:-D

Gość gość
Nowy co sie tak ozywiles? Tak dobrze szlo ci na odwyku od kafe :D

Gość gość
Sam kręciłeś awantury więc nie p*****l :D

Gość gość
Koke 2014.07.26 gość wczoraj - Przeżyłem już takie spotkania, to znaczy "wyrwanie" przez internet i kontynuacja znajomości w realu oczko.gif Jeśli chodzi o mnie, to jestem jaki jestem, zarówno tu jak i w realu, więc nie mam co ukrywać, do spotkania podchodzę na luzie, z uśmiechem, z pełnym wyluzowaniem, maksymalnym funem. Newralgiczny jest pierwszy moment, dobre wrażenie, z reguły otwieram taką przygodę mega uśmiechem i dobrym humorem, urokiem osobistym, wszystkim tym co mam najlepsze do pokazania. Dobrze wyglądam więc generalnie nie mam tremy ani problemów podczas spotkań w realu. Osoby, z którymi dobieramy się do takich akcji, charakteryzują się także wyluzowanym stylem bycia, pozytywnym nastawieniem do świata, poczuciem humoru, ciekawą osobowością, charakterem, więc jest naprawdę fajnie. Myślę, że ze Słodką byłoby podobnie oczko.gif Powiem Ci, że randkę wynikłą z takiego spotkania wspominam niezwykle ciepło oczko.gif

Gość gość
gość dziś Nowy w mieście wczoraj Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie dūpy smofa i zrobienie laski innym chłopakom pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D:-D:-D Nowy teraz lize důpy starym cielakom :-D

Gość gość
hahaha :D Smof to stary cielak :D:D:D

Gość gość
ZAMKNIJ RYJ ŁÓDZKI PEDOFILU

Gość gość
gość dziś koke spotykał się jednak z userkami z forum???wow. gość dziś Canis Majoris Poznań cool.gif lato 2013 lapka.gif gość dziś Koke 2014.07.26 gość wczoraj - Przeżyłem już takie spotkania, to znaczy "wyrwanie" przez internet i kontynuacja znajomości w realu oczko.gif J

Gość Smof obsraniec
gość dziś Nowy w mieście wczoraj Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie obsranej důpy tego spoconego cielaka smofa i opiertolenie kilku pał największych celebrytòw ero pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D

Gość Smof obsraniec
POCE SIE NAWET JAK SRAM DO ZLEWU

Gość gość
Smof dziś Do Nowego w miescie... jestes jak rodzyny w ciescie dotkniety kropla twej duszy gdy wkladam ci chuuja w uszy zamykam usta na twym fiutku I pije twe soki do skutku przeobrazam swe cialo tak ty stara pało to tez swego ogorasa bo to jest wspolna masa i bede cie wielbil moze troche gnebil moze troche tak moze troche w spak moze i inaczej dla innych podlych znaczen moze troche w zad od wielu lat moze troszke z boku  to do ciebie Piotruś ty moj kochany tlumoku :-D

Gość gość
Kolejna parka na ero :-) Nowy i Smof :-) Ale oni sie kochają :-)

Gość gość
Ciekawe kiedy ślub :-)

Gość gość
Nowy wyjechał do z Niemiec że Słowiańską :-zp

Gość gość
Ponoć nowy juz mieszka u smofa :-)

Gość gość
Porw&spr. Nowy i Smof są razem. Mieszkają razem i sie kochają. :-)

Gość gość
Nowy się zakochał?

Gość gość
Zakochał. W d***e Smofa :-) i lize ją :-)

Gość gość
Nowy kocha Smofa a Smof kocha Nowego :-) Ale fajna parka z nich :-)