Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc. Nie wiem, jak poradzić sobie z chamskimi i wrednymi komentarzami obcych ludzi. Cały czas mówią mi, że jestem marna, śmieją mi się w twarz, głośno komentują mój wygląd, wykładowcy na uczelni naśmiewają się z mojego wyglądu na zajęciach wraz z moimi równieśnikami. Pierwszy raz mam do czynienia z czymś takim. Nie wiem, jak sobie poradzić. Myślę nad odebraniem sobie życia. Tak, wiem, to głupie, ale naprawdę już nie wytrzymuję. Nie wiem, co robić. Jak sie zachować, a naprawdę nie chcę im pokazać, że ich docinki mnie dotykają, nie chcę pokazać swojego płaczu. Jednak, juz zauważyli, że bardzo często chodzę do łazienki, uznali, że się chowam i boję pokazać swoją twarz. Chodze tam, aby się uspokoić i nie pokazać im, że płaczę. Prosze o porady.

Gość Die Nacht
A z czego konkretnie się śmieją ? Co im się w tobie nie podoba ?

Gość gość
to rzeczywiście chamskie, staraj sie nie przejmowac, a moze sie ubierasz jakos "dziwnie". Choć i tak nie powinni sie smiać

Gość gość
Opisz jakieś sytuacje. Z czego się smieją? Co mówią? Jak to wygląda?

Gość gość
Gdy idę ulicą, chłopacy patrzą na mnie, odwracają wzrok z przerażenia, a następnie mówią "ale marna". Gdy byłam dziś w łazience, nie zauważyłam, że nie domknęłam drzwi, były lekko uchylone. Wtedy dziewczyny zaczęły głośno się śmiać, wyszły z łazienki i zaczęły to komentować. Jedna z nich powiedziała "zobaczyłam potwora". Następnie wraz z chłopakami poczęli sie ze mnie naśmiewać i mówić, ale marna, że pierwszy raz w życiu coś takiego zobaczyli. Chłopcy na zajęciach mówili, że mam genialną osobowość, ale wygląd jest do d*py. Wstyd by było się ze mną gdziekolwiek pokazać. Ogólnie nasmiewaja się z mojej twarzy. Mam wykrzywioną żuchwę. Zapewne, w tym leży problem. Ponadto, prawa strona mojej twarzy jest bardziej obwisła od tej drugiej. Rozciągnęłam sobie skórę, za bardzo ją naciągałam.