Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciąży? pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim:) Zacznę od tego że mam 23 lata wiec nie jestem juz nastolatką która boi się wyrzucenia z domu czy reakcji rodziców na ciaze. ALE uwaga jestem dziewicą tyle tylko że z moim facetem uprawialiśmy ostatnio niby-seks jak ja to nazywam: On skończył w okolicach mojego wejścia do pochwy, ja miałam dni płodne i to bylo 7 dni temu. Dziś poczułam sie bardzo dziwnie: Ból głowy i zawroty głowy, skurcze brzucha, do miesiączki jeszcze z dwa tygodnie. Czy jest możliwość że mogę być w ciąży mimo że jestem dziewicą? Wiem że to brzmi głupio ale nie znam się na tym i mam obawy. Bardzo proszę o poważne odpowiedzi.

Gość gość
Spokojnie, nie ma szans na ciążę. A na przyszłość pierwsze objawy ciąży są po 2-3 tyg. Żałuję że w twoim wieku nie byłam już dziewica. Pozdrawiam i nie martw się bo to nierealne.

Gość gość
nie jesteś w ciąży.. wbrew pozorom nie tak łatwo zajść w ciąże...

Gość gość
Nie jesteś w ciąży, nawet jesli bys byla za wcześnie na jakiekolwiek objawy. A na twoje pytanie odpowiedz brzmi:tak. Mozna byc dziewica i byc w ciazy. Blona dziewicza nie zamyka szczelnie wejscia do pochwy, w koncu krew miesiaczkowa jakis wyplywa. Tyle ze zaplodnienie musialoby sie odbyc w inny sposob niz penisem:)

Gość gość
Dziewicą to jak dla mnie jesteś skoro uprawiacie niby-seks, Twój partner się masturbuje przy Tobie czy jak tam zadowalacie się razem :-P raczej po prostu jesteś kobieta, która ma nieprzerwaną błonę i tyle :-P W ciąży nie jesteś, wyluzuj. I pomyślcie na zapas o antykoncepcji.

Gość gość
Bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi i pozdrawiam:)