Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaAniołka

Drogie mamuśki, na piątek potrzebuję dla syna strój aniołka.

Polecane posty

Gość mamaAniołka

I nie bardzo mam pomysł jak go ubrać żeby jakoś to wyglądało. Macie jakieś pomysły ? Nie lubię gotowców dlatego nie wypożyczam stroju... ;)

Gość gość
To czego oczekujesz??????

Gość mamaAniołka
To chyba oczywiste, że chcę sklecić strój z czegoś co każdy ma w domu. Nie mam pomysłu niestety więc proszę o pomoc.

Gość gość
A.ile dziecko ma lat? Moze wejdzie w albe komunijna? Dorobisz tylko skrzydelka z papieru,materialu, firanki :)

Gość gość
Biały tiszert męża, na głowę opaska z gwiazdą z papieru i już :)

Gość gość
mniemam ze chodzi o kasę... A nie o brak lubosci dla gotowcow... prześcieradło, drut i złoty łańcuszek.

Gość mamaAniołka
Tak trafiłaś w dziesiątkę, nie mam 40 zł na wypożyczenie stroju :D haha Ma 3 lata więc w albie komunijnej się utopi niestety ;) Myślałam nad koszulką męża, ale wygląda nie jak anioł a chłopek ze wsi :P zastanawiam się co by mu zarzucić na ramionka, żeby ładnie to wyglądało. Kupiłam białe rajstopki do tego bo akurat nie miał białych.

Gość gość
Jak ktos rzekomo nie lubi gotowcow to ma swoj pomysl. Ty nie masz pomyslu i nie chcesz gotowca- szkoda kasy, co nie? Idz do pepco kup za 20 dychy stroj a nie zgrywaj matki co jej dziexko jest oryfinalne jak nie mas pomyslu i kasy.

Gość gość
To zrob cos z firanki :)

Gość mamaAniołka
Wszystkie te gotowe stroje niczym się od siebie nie różnią. Są tandetne i nie zbyt ładne...dlatego myślę nad czymś innym i tyle.

Gość mamaAniołka
Nie mam ani jednej białej firanki. Ogolnie za bielą nie przepadam i chyba dlatego mam problem. Bo nie bardzo mam w czym wybierać heh do piątku coś wyczaruję :) chciałam tylko prosić o odrobinę inspiracji

Gość gość
Kup kawalek bialego atlasu i doszyj troczki i peleryna gotowa a na glowe mozesz zalozyc lancuch choinkowy

Gość gość
To wez ta biala koszulke, troche umarszcz, zepnij paskiem (np zlotym), naszyj jakies gwiazdki. mozesz zrobic skrzydla z innej bialej koszulki. Zrob aureole (tez np jakas zlota tasma/opaska). Nie ma co stroic syna i wymyslac konstrukcji, bo bedzie mu niewygodnie.

Gość mamaAniołka
O właśnie, dobra myśl z tym atłasem :) super ;) Mam też złotą wstążkę z materiału, mogę ją delikatnie doszyć do koszulki, wykończyć rękawy i dół :)

Gość mamaAniołka
Skrzydła już mam, zrobiłam z brystolu i piór, które miałam w domu, na święta zawsze robię sobie stroiki więc mam takie tam różne bibeloty :)