Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobrze to załatwiłem?

Polecane posty

Gość gość

Łączyło mnie coś z kobietą, znajoma z pracy, wydaje się, że to było obustronne, acz pewności nie mam - iskrzyło bardzo od samego początku. Ona wysyłała mi sprzeczne sygnały, chciała, była do rany przyłóź, a następnego dnia, oschła i nieprzyjemna delikatnie. Sam nie wiedziałem na czym stoje, zwłaszcza, że nie była sama, a ja się w takie układy nie wpieprzam, ale o tym dowiedziałem się niestety dużo później. Przechodząc do sedna sprawy. W momencie kiedy uczucie na maxa w nas wzrosło (widziałem jak na mnie patrzy, pożerała mnie wzrokiem, szukała bliskości w każdy możliwy sposób) Coś niestety spieprzyło (ja wiem co, ale to zostawmy). Z dnia na dzień, zrobiła się dla mnie obcą osobą, do bólu oficjalną, unikająca mnie jak ognia, podczas gdy zawsze pracowaliśmy ze sobą nad każdym projektem, tworzylismy zgrany duet. Kiedy wchodziła do pracy i ja tam stałem, patrzyła z takim gniewem, nienawiścią, jakby chciała bym z tamtąd zniknął, przestała się praktycznie do mnie odzywać, traktowała z pogardą. A moja reakcja była taka, że nie pozostałem jej dłużny, ignorowałem ją, wymieniałem z nią wredne spojrzenia albo unikałem patrzenia na nią, kiedy miałem kryzys i nagle wypaliła z pomocą oczywiście ją olałem. I tu moje pytanie czy to była prawidłowa reakcja?

Gość gość
ja odczówam to tak , ze ona juz nie chciała dłuzej czekac bo chciała coś wiecej od Ciebie przez to zrobiła się zła..

Gość gość
A jeśli Ona nadal czuje i kryła się z uczuciami przed światłem dziennym.. miała kolo siebie zagrożenie, zawistna i zazdrosna.. () Czy tak było. .?

Gość gośćA
21:59 czy tak?

Gość gość
22.02 nie masz co robic tylko innych pouczać ;-) tempa ;-) dzifko

Gość gość
trzeba być kaleką umysłowym by robić takie błędy ortograficzne, aha i sam jesteś dzifką gamoniu który szuka porady jak piiizzzzda na damskim forum

Gość gość313
Mk jesteś tu?

Gość gość
Nie ma mnie

Gość gość
Przeczytaj sobie bajke o krolewnie zamienionej w kamien:)

Gość gość
Coś niestety spieprzyło (ja wiem co, ale to zostawmy) x Ty cos spieprzyles :):)

Gość gość
Co spieprzyleś ?