Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podjęłam decyzję! jadę za granicę do faceta, którego prawie nie znam!

Polecane posty

Gość gość
Strach? To co on Ci robi?! Bije? Jeśli tak to go zostaw koniecznie. Na pewno przyjaciele i rodzina pomogą!

Gość gość
Przywieź nam trochę tej chemii z Niemiec!

Gość gość
To przywieź nam trochę tej chemii z Niemiec!

Gość gość
Pozdrawiam autorkę . Nie warto jechac.

Gość gość
Skoro się spotkaliście, coś możesz o nim powiedzieć. Zastanów się, jakie uczucia w Tobie wzbudza i czy odezwał się dzwonek ostrzegawczy w Twojej głowie. Jeśli nie, jest szansa, że wszystko dobrze się ułoży, zakładając, że umiesz rozpoznać sygnały swojej intuicji.

Gość gość
Niby wszystko ok ale czy bierzecie pod uwagę fakt, że wobec nieuchronnego zalewu imigrantów muzułmańskich to Polska będzie niedługo bezpieczniejszym krajem? Ja bym pojechała tylko, gdybym czuła że to ktoś jedyny w swoim rodzaju dla mnie.

Gość gość
Co on we mnie wzbudził? Początkowo myślałam,a spotkam się z nim co mi szkodzi...spedze milo wieczór,on wyjedzie i tyle. Ale od pierwszej chwili mi się spodobał,wzial mnie pod reke i poczulam sie tak adekwatnie. Bylismy w pieknym,romantyxznhm miejscu,marzylam by mnie wtedy pocalowal. niestety nie zrobil tego wtedy. Dopiero pozniej.

Gość gość
1:13 udawał romantyka

Gość gość
Nie chodzi o to czy udawal czy nie. Ja czuje chemie,a tego nie da sie wyprodukowac.

Gość gość
Napiszecie cos jeszcze? Np jak nie stać się ofiarą handlu ludźmi? Pojutrze jadę. On jest bardzo zapracowany. Poniedziałek spędzę sama...

Gość gość
Wspolczuje ci

Gość karenin35
Nie rob tego.musisz byc zdesperowana bardzo.w tej chwili jest problem z uchodzcami.niech koles do Ciebie przyjedzie a nie Ty do niego.nie znam Cie,jestes obca kobieta,ale to co chcesz zrobic mnie przeraza.sam jestem kierowca ciezarowki.znam europe.musisz miec cholernie duzo szczescia zeby wszystko bylo ok.pogielo Cie na maksa!!!

Gość gość
A ja wyjechalam za facetem po dwoch miesiącach pisania na tlenie , jestem z nim 7 rok

Gość gość
Do jakiego miasta jedziesz?

Gość gość
Jesli jeszcze sie z nim nie widzialas na zywo to nie jedz do niego, najpierw powinien przyjechac do ciebie i zobaczyc jak sie zachowuje

Gość gość
Czułaś się z nim bezpiecznie, brzmi dobrze.

Gość gość
Właśnie jestem na lotnisku. Pełno międzynarodowych par, ładne niebo. Boje się latać. Nie czytacie dokładnie niektórzy, ja go spotkalam na żywo... w życiu bym nie leciała do kogoś całkowicie obcego.

Gość gość
Właśnie spojrzalam pilotowi w oczy, dziwnie sie poczulam. Jestem moze paranoiczka,ale boje sie patrzec na kierowcow,pilotow,maszynistow...

Gość cudnaa
hej tez poznalam faceta z niemiec jest arabem i tez mam zamiar w lutym do niego jechac. i nie wiem czy to dobry pomysl. moze piszemy z tym samym facetem ?

Gość gość
Wy baby jestescie porabane.arabow wam sie chce.niemcow.desperatki albo samobojczynie.jakby oni byli w czyms lepszym od nas.za jakis czas co niektora oprzytomnieje i zateskni za Polaska i polskim facetem.tyle,ze ja uprzedzam,ze taka do mojego zycia i domu wstepu miec nie bedzie.araby w wiekszosci banda debili.atrakcyjna moze sie wydawac wam ta egzotyka i bajer jaki wam puszczaja.zalem kiedys kilku arabusow.wiem co mowie.znam ich sposob myslenia.zal mi tych wszystkich lasek.

Gość gość
Tia bo w Niemczech to tylko same araby hehe

Gość gość
Polacy to nudziarze

Gość gość
Cudnaa mój nie jest Arabem,ale Arabowi bym nie ufała. Zresztą najpierw trzeba się spotkać, najlepiej w Polsce na bezpiecznym gruncie. Ja dolecialam. Jest ok. Nie ukrywam,ze się balam i to ryzyko.

Gość gość
I cóż jeszcze mogę mówić, moze to nie miłość, ale czuje się przy nim wyjatkowa. Zaraz idę zwiedzać. On niestety poszedł do pracy.

Gość gość
Nie uwierzycie ! Zepsulam mu spluczke

Gość gość
Ooo pojechalas do niego jednak autorko:) jestes zadowolona ? Fajny jest? Nie martw sie, on spluczke naprawi :)

Gość gość
W końcu ja naprawilam,on się nie zorientował :-D tak,byłam bardzo zadowolona,chociaż poświęcał mi za malo czasu,bo siedział w pracy...no ale po pracy było super :-) za każdym razem,gdy gdzieś jechalismy to trzymał mnie za rękę :-) był słodki,chociaż tez inny niż tutaj i mówił mi,ze jest dużo gorszy,np chodził niedbale ubrany,nie przepuszczal pieszych....Ale cóż, nie znam przyszłości, nie wiem znów czy to było nasze ostatnie spotkanie..w każdym razie nie żałuję ;-)

Gość chyba nie jestem normalna
Temat to pewnie prowo, ale ja naprawde coś takiego zrobiłam. Spotykałam/znalam sie 2 tyg z chlopakiem, po czym on wyjechal za granice, do pracy. Pojechałam za nim- od razu wspolne mieszkanie, życie, finanse, wydatki, wszystko. Chyba sie kochamy... i chyba nam się udało ;).

Gość gość
1:37 zapewniam,ze nie prowo. A jak długo jesteście juz razem i czy on jest Polakiem?

Gość chyba nie jestem normalna
Jest polakiem, młodszym ode mnie o 2 lata dodajmy. W kwietniu będą 2 lata razem... budowania naszej lepszej przyszłości, wciąż na obczyźnie :)