Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podjęłam decyzję! jadę za granicę do faceta, którego prawie nie znam!

Polecane posty

Gość gość

jadę do Niemiec, mam w głowie pelno obaw, że on porwie mnie do burdelu albo co gorsza na nerkę/ serce/ wątrobę. boję się, ale jest ryzyko jest zabawa. I tak jestem nieszczęśliwa, nie mam dobrej pracy, nie mam miłości ani perspektyw. 50% szans,że wrócę żywa i szczęsliwa.

Gość gość
jedz, popieram, woz albo przewoz, tak wlasnie nalezy w zyciu podejmowac decyzje, nc nie tracisz, ze ce wywiezie malo prawdopodobne !!!!!!!!

Gość gość
ja tak zrobilam wiele lat temu, wpadlamw toksyczny zwiazekna 6 lat

Gość gość
on jest Arabem nawet nie wiem z jakiego konkretnie kraju. nie mówi po angielsku ni po niemiecku ja też. ale czy do seksu potrzebna znajomość języka?

Gość gość
22:23 napisz coś więcej proszę jeśli możesz nie to nie Arab

Gość gość
p.s dziękuję Wam za wsparcie ;) ja do niego poczułam naprawdę silną chemię :)

Gość gość
Jeśli to Polak lub Niemiec jedź ,i jeśli ma stałą pracę,jeśli jest rozwodnik z 3dzieci to bankrut z długami!! Weź kasę na bilet powrotny i zapisz sobie nr tel . Do Sindbad autobus i z jakiego miast odjeżdża... Bo różnie może być

Gość gość
to Niemiec, nie ma dzieci, ma pracę, stałą tylko dużo podróżuje, nawet kiedy u niego będę to pójdzie do pracy :/ nie chodzi mi o kasę tylko o bezpieczeństwo

Gość gość
Jak mozna poczuc chemie jak sie kogos nie widzialo.

Gość gość
ne sluchaj zazdrosnych bab, tylko jedz!

Gość gość
jak można być tak bezmyślnym?

Gość Józef Bździuch
zabierz ze sobą gaśnicę wielorazowego użytku , bo będą takie iskry leciały w czasie łubudu , że jednym zamachem nie ugasisz pożaru !

Gość gość
widziałam go, spotkaliśmy się w Polsce, przespałam się z nim nawet ...

Gość gość
nie wiem jak nazwać co poczułam do niego, to chyba pożądanie/namiętność. chciałabym, aby to był piękny romans

Gość gość
Ja tak zrobiłam 9 lat temu. Pisaliśmy że sobą dwa miesiące i pojechałam. Na miejscu obydwoje się sobą rozczarowalismy. Żadnego seksu ani nic w tym kierunku. Ja zresztą byłam wtedy dziewicą. Później nadal pisaliśmy, spotkaliśmy się parę razy. 5 lat temu coś się zmieniło, wyjechałam do niego na stałe, wzięliśmy ślub, urodziła się córka. Mieszkam w Niemczech i codziennie myślę o rozwodzie.

Zaufaj Józefowi Bździuchowi :P, x w końcu niedawno spalił swoją chałupę :P. x Ciubaryk: zapłać alimenty !

Gość ryzyko raz dwa
przyjedź do mnie !!!

Gość gość
Niemiec bierze sobie zagraniczna kobietę bo wie czym się języka nie nauczy to mu nie podskoczy, w Niemczech jest dość niemek ale one mają swoje zdanie to nie dadzą się poniewierac!! Przemyśl to!! Onmowi że lubi obcokrajowki ,nie powie ci ze może nimi rządzie itd...

Gość gość
Ja, ta co 9 lat temu odwiedziła internetowego znajomego, pojechałam do polaka od ponad 20 lat mieszkającego w Niemczech.

Gość gość
20 lat w Niemczech to prawie jak Niemiec

Gość gość
jej, ale to co Wy piszecie to jest dla mnie optymalny przebieg sytuacji, ja mam czarne scenariusze, że stanie mi się krzywda, mam tak od zawsze, nawet podróż z chłopakiem, który mnie kochał, byliśmy rok razem, a ja się zastnawialam czy mnie nie przehandluje...ogladalam filmy "masz na imie justine" , " human traffic" nie ufam ludziom za grosz.

Gość gość
22:54 ile miałas wtedy lat,kiedy pojechalas do niego pierwszy raz? nie bałas się? co na to Twoi rodzice, znajomi mówili?

Gość gość
Ja tez tak zrobilam . Toksyczny zwiazek trwa 7 lat. Ja u skraju wyczerpania psychicznego. Nie mam gdzie wrocic :) nie wyjeżdżaj do niego

Gość gość
ale czemu tak piszecie? ile macie lat? ja w Polsce nie mam żadnej perspektywy. dziewczyny, toksyczne związki, ale Wy tam siedzicie, to już znacie chyba niemiecki? możecie zawsze wrócić do Polski, pracować w tłumaczeniach czy coś. zresztą z Polakiem też może być toksyczny związek. Jadę tylko na 3 dni.

Gość gość
Glownie czuje sie chemie a potem nie ma juz nic :( jest strach ...

Gość gość
opiszcie coś więcej, bo jestem zaintrygowana :) Wy z Niemcami? jacy są w łóżku? macie porównanie do Polaków?

Gość gość
23:10 jak do Polaka to trochę lepiej, chyba bardziej bym ufała Polakowi... w końcu ta sama kultura...krew