Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam dziewczyn z tylozgieciem macicy

Polecane posty

Gość gość

Hej. Tak jak w temacie. Dzisiaj dowiedzialam sie o tej wadzie... Mam kilka pytań.

Gość gość
Moja bratowa to ma, niedawno urodzila dziecko przez cesarke , ciaza i wszystko przebieglo ok a reszte to niewiem co tam by miala miec nie w porzadku

Gość gość
ja to mam, 3 m-ce temu urodziłam sn, bez problemy - miałam tylko bóle krzyżowe - miałam znieczulenie.

Gość gość
Właśnie porodu się obawiam, a czy po nim macica wraca do normy? Do swojego prawidłowego kształtu? W ciąży jeszcze nie jestem, jeszcze bo mam już 22 lata i do 26 r.z chcialabym urodzić. A jakie macie dolegliwości na co dzień? I mnie to są bardzo bolesne miesiączki, bóle nóg i krzyża z tydzien przed okresem, swiatlowstret, obfite miesiączki

Gość gość
to a mama 3 miesięcznego bąka :) nie martw się, umie ciąża i poród przebiegały podręcznikowe tak samo połóg, obecnie brakuje mi tylko 3 kg do wagi z przed ciąży a przytyłam 26 kg - z moja macicą jest wszystko dobrze. Bóle krzyżowe nie wiem, czy były spowodowane tyło-skrętem - po znieczuleniu ich już nie czułam, znieczulenie jest teraz bodajże od wiosny refundowane.

Gość gość
przepraszam za błędy pisze z tel.