Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice znęcali się nade mną teraz zauważyłam początek z moim bratem..

Polecane posty

Gość gość
jeżeli dla brata to pasuje to ok.nic nie zrobisz bo potem brat będzie miał żal do ciebie że przez ciebie nie poszedł na studia i wycieczek nie ma.nie bój się to chłopak -poradzi sobie.dorośnie to nie da jeżdzić po sobie.

Gość gość
właśnie. jak chłopak jest zadowolony to nie ma co afery robić. ważne jest żebyś ty sobie sama ułożyła życie i nie myślała więcej o domowym kacie. potraktuj to jako przeszłość ale dopóki nie porzucisz myśli o zemście to nie będziesz naprawdę od niego uwolniona i ciągle będzie ci marnował życie. skup się na tym co jest w twoim życiu dobre a łajdak i tak prędzej czy później zapłaci za to co zrobił w jakiś tam sposób. ważne żebyś ty nie marnowała więcej życia na rozmyślania jak mu odpłacić. nic w ten sposób nie zyskasz.

Gość gość
Przeciez ty mozesz przejac opieke nad bratem

Gość gość
Jak urodzisz, to nie pozwól, by w jakikolwiek sposób mieli do czynienia z Twoim dzieckiem, bo i nad Twoim dzieckiem mogą się znęcać. Ojcu jasno i wyraźnie powiedz, że nie pozwolisz na kontakty swojego dziecka z psychopatą.

Gość gość
gość wczoraj Witam, Mam 24 lata i 15 letniego brata. (...) ojciec mnie trzymał a ona mnie okładała kablem za nieposłuszeństwo. (...) Czy ktoś miał podobna sytuacje? Ja miałem podobną sytuację. Wychowywałem się w domu z dwiema siostrami, ale one zawsze były tymi lepszymi, a ja za najdrobniejsze przewinienia dostawałem lanie. Ojciec brał mnie pod pachy, wykręcał ręce do tyłu a matka ściągała spodnie i majtki i biła kablem po tyłku i udach. A ja biedny wrzeszczałem i prosiłem o litość. Temu wszystkiemu przyglądały się moje młodsze siostry i jak widziały, że szykuje się dla mnie lanie to już z uśmiechem na twarzy mówiły, że znów siurek będzie tańczył przed nimi. Gdy coś przeskrobałem poza domem to rodzice informowali gospodarzy, że w domu dostanę lanie, a siostrzyczki z radością dopowiadały, że będę przed nimi tańczył z gołym siurkiem.

Gość gość
Boże! aż trudno to czytać...

Gość gość
Zrobiłaś coś z tym ?