Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekarze i pielęgniarki śmiały się przy mojej operacji,że mam maly biust

Polecane posty

Gość gość

Mam 29 lat i niedawno przeszlam powazną operację, Przeżyłam w tym szpitalu horror ,bo kiedy juz mnie rozebrali i podpinali mnie do aparatury itd,to leżalam calkiem naga(nie nalozyli mi od razu żadnego okrycia na ciało. Leżalam golusienka na tym stole i obok mnie 5 mlodych lekarzy (takich jakby zaraz po studiach byli) i wredne pielęgniarki ,ktore wysmiewaly mnie ,ze jestem chudzina itd.. Na końcu jeden z tych mlodych lekarzy zacząl sie smiac do reszty i mówic:"o matko boska tu nie ma wcale piersi ,ona wygląda jak dziewczynka siedmioletnia"... Mam maly biust bo 75 B I FAKTYCZNIE JAK SIE ROZLOZE NA WZNAK TO NAWET NIE WIDAC ZE MAM PIERSI:( Czy to jednak powód to wysmiewania mnie i to przez personel medyczny??Czy miał ktos taką sytuacje w szpitalu ??Nie ukrywam ,ze mam traume po tym zabiegu i mam dosc juz lekarzy i pielegniarek.

Gość gość
ale jesteś przewrażliwiona , widać ,że masz na swoim punkcie kompleks, nie widzę tu niczego chamskiego

Gość gość
No raczej się im nie dziwię. Też bym się roześmiała.

Gość gość
Dzięki za wsparcie....mam zrobic silikony ,żeby mnie lekarze i piguły nie wysmiewały?? Skoro dla was to normalne ,to widac,ze nie macie zadnych kompleksów.Ja bym wolala miec wieksze piersi ,ale co zrobic??Takie natura dała i koniec.Nie widze powodu by lekarze mnie wysmiewali przez to ,bo to chamstwo.

Gość gość
Troche przewazliwiona jestes. Mysle ze to raczej byla forma zartu a Ty odebralas to inaczej.

Gość gość
znowu ta kretynka ze swoimi idotycznymi prowokacjami :o śmiali się z ciebie też przy porodzie, smieją się pediatrzy przy wizytach z dzieckiem itd. itp. ani to mądre, ani zabawne, więc przestań

Gość gość
z was sie tez smieją lekarze zawsze,tak wychodzi z tych wpisów.

Gość gość
mogłaś zapytać tego młodego jakiego on ma? i czy musi sikać na siedząco? od razu by się zamknął. albo zapytać o nazwisko i powiedzieć, że Twój adwokat się z nim skontaktuje. a przede wszystkim mogłaś żądać okrycia!

Gość gość
dziwne, bo ja miałam dwie operacje i nawet przez moment nie leżałam bez okrycia..

Gość gość
Kiedys byłam na sali operacyjnej i leżeli ludzie bez okrycia, ale nikt na nich nie zwracał uwagi. Dla lekarzy liczy sie przypadek medyczny a nie ciało. No i 75 B to wcale nie jest taki mały biust.

Gość gość
po co jej odpisujecie?ona tu ciągle wymysla co moze a wy jej wierzycie

Gość gość
Może autorkę jakiś lekarz olal jak do,niego startowała i dlatego teraz w ramach zemsty takie głupie tematy zakłada