Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam myśleć o takim zachowaniu

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu na uczelni jest jeden chłopak bardzo się polubiliśmy. Jest tak samo zwariowany jak ja. Oboje lubimy żartować śmiać się. Zauważyłam że ciągle się na mnie patrzy nawet jak ja się spojrzę, patrzy prosto w oczy. Lubimy sobie dogryzać. Chyba się w nim zakochałam. Ostatnio np wiedział że idę się strać o pracę wiedział gdzie i wiedział o której godzinie. Widziałam go po 2 str ulicy w aucie, podeszłam powiedział że miał tu coś do załatwienia i kupienia w sklepie z ekologicznym żarciem. Jednak wydaje mi się że to nie przypadek. Jak dać do zrozumienia że też mi zależy tak delikatnie?

Gość gość
Troche brzmi jak w taniej telenoweli... Ale jak pytasz co i jak to zapros np na kawe

Gość gość
a onanizowal sie w tym aucie?

Gość gość
Ale wy wredni laska sie zakochala a Wy jej ciśniecie... ja bym sie spytal wprst czy pdobam mu się my faceci nie lubimy owijania w bawelne a z tego co piszesz jest niesmialy chyba

Gość gość
Ale jakby sie onanizowal to bylby sygnal ze ona ez nie jest mu obojetna. To jak, szturchał konika?

Gość Pani iks
Zaproś go do kina na jakąś komedie. Powiedz mu coś miłego np. Ze lubisz jak się usmiecha, jeśli odwzajemni zapytaj co w Tobie przytul uwagę

Gość Pani iks
Poprawka miało być przykul uwage

Gość gość
Nie pytaj, czy mu sie podobasz, bo gdybys sie nie podobala, to by za Toba nie lazil. Naftepnym razem zrob tak: podejdz i jednoznacznie spytaj: "kawa?" Jak powie, ze nie, to powiedz: "spoko, trzymaj sie", x jka powie, ze tak, to dalej daj mu juz przejac inicjatywe (zobaczysz, czy jest pewny siebie, wie, czego chce i czy potrafi zagadac) x

Gość gość
Własnie miałam mu zamiar powiedzieć komplement o oczach bo ma cudne :) i zamierzam zaprosić na kawkę :) a mam jeszcze jedno pytanie czy przypadkowy dotyk coś dla was znaczy?

Gość gość
ja też chcę być jeszcze zakochana :D

Gość gość
jak to kiedys ppwoedzial nie ma przypadkowego dotyku jesli chodzi ci o to samo. przytrzymanie za reke itd

Gość Pani iks
Pewnie ze znaczy, podobasz mu się. Zrób tez podchytliwy dotyk, powiedz ze coś ms na ramieniu i niby zabierz mu to

Gość gość
kocha cie

Gość gość
:) dziękuję potrzebne mi były te odpowiedzi :) pewna siebie nie jestem a to mnie motywuje :D

Gość gość
Ja też lubie dotykać ukochaną po prostu sprawia przyjemność bliskość :) A to że jeździ za toba oznacza ze chce być blisko ciebie :)

Gość gość
To jest miłość !

Gość gość
i tak cie tylko przelci

Gość gość
A ja mam odmienne zdanie. To nie miłość a psychoza! Kto normalny jeździ za kimś ?

Gość gość
zakochany/a

Gość gość
dzięki Wam zaczynam w to wierzyć :P dziekuję

Gość Pani iks
Pojechał za nią bo chciał może pod pretekstem ją spotkać i zaproponować że zawiezie do domu..

Gość gość
na bzykanie

Gość gość
ja bym się bała takiego co za mna łazi.... mało to psycholi na swiecie?

Gość gość
Ale Wy jesteście... Ja też jak byłem zakochany i jeszcze nie byłem z obecną narzeczoną. Chodziłem do kiosku pod jej blokiem mimo że mam bliżej :) Nie jestem psycholem. Zakochanemu czasem wystarczy widok ukochanej. Gdy ją tylko zobaczyłem dostawałem mocy na resztę dnia.