Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucharzyna666

Co najczesciej zamawiacie w restauracji?

Polecane posty

Gość kucharzyna666

Witam jestem szefem kuchni i ciekawią mnie Wasze opinie co najczesciej chcielibyście jesc.. Gdyż wlasnie planuje nowa kartę..

Gość gość
Często w restałracjach są, tylko albo frytki albo talarki zapiekane które są niezdrowe a nie ma zwykłych ziemniaków.

Gość gość878
No wiesz Ja np mam różne smaki. Lecz chyba najlepsza jest nasz Polska Kuchnia. No ale czasem lubię po eksperymentować w kuchni. Np jak jestem Restauracji to lubię sobie zamówić Lazzanie.

Gość kucharzyna666
Nie no w mojej kuchni są ziemniaki gotowane. Co do lasagne to odpada.. Kartę chce zrobić typowo Polska.. Cos co będzie trafne czego nie ma gdzie indziej..

Gość gość
rety różnie,zalezy jaka to reste,w takiej "misz-masz" zamawiam coś czego nie znam ,jakieś dziwne połaczenia np oscypek panierowany,niby żadna nowosć a ja pierwszy raz skosztowałam -super rzecz. czy devolai na słodko z ananasem i paierowany w sezamie

Gość gość
pierogi ruskie zawsze zamawiam :)

Gość gość878
W każdej polskiej Restauracji w karcie powinna być Rolada Śląska z kluskami lub ziemniakami. No i rzecz jasna Rosół z makaronem. Nie powinno też zabraknąć Pieczeni Schabowego mielonego czy Bigosu.

Gość gość
po obejrzeniu kilku odcinków "Kuchennych rewolucji" przestałem chodzić do restauracji.

Gość gość
no ja zamawiam wegetariańskie albo wegańskie, więc pewnie ci nie pomogę. ale parę razy w polskiej restauracji byłam zaskoczona, na przykład kotlecikami z warzyw strączkowych, zupami wegetariańskimi czy plackami z dyni czy cukinii. warto coś takiego uwzględnić. oczywiście zależy gdzie masz knajpę, bo jeśli w małej miejscowości to pewnie innych ludzi niż mięsożercy tam się nie spotka :)

Gość gość
placek po węgiersku, żurek, gulasz , bitki wołowe, gołąbki, schab, karkówka,