Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stafkaaa

Kolega unika mojego wzroku, raz jest miły innym razem zly.

Polecane posty

Gość stafkaaa

Na studiach mam kolege ktory jak tylko ze mną rozmawia nie patrzy mi w oczy tylko rozglada sie gdzies po pomieszczeniu. Nie wazne na jaki temat rozmawiamy zawsze tak robi. Znamy sie juz troche i moze dwa razy spojrzal mi w oczy, ale bardzo szybko uciekak wzrokiem. Co to moze oznaczac? Do tego raz jest mily raz nie. Nie wiem dlaczego tak dziwnie sie zachowuje.

Gość gość
kocha cię

Gość stafkaaa
Kocha O.O a to mnie teraz zaskoczyłaś/eś . Dziwne bo ja zwykle jak kochalam to chcialam patrzec danej osobie w oczy a nie odwrotnie. Jesteś pewien, że to o to chodzi? :/ Jakoś dziwne to dla mnie...

Gość gość
bo jesteś namolna . Jak chce z tobą gadać to jest miły a jak się przylepiasz to jest chamski bo chce mieć spokój. Już sobie wmówiłaś ,że cie kocha to po co pytasz sie w kólko to samo ;/

Gość stafkaaa
Nic sobie nie wmówiłam. Czytasz w ogole moje wypowiedzi czy tylko to co chcesz przeczytac. To nie ja napisałam że on mnie kocha nie widzisz tego.

Gość gość
mało ważne ... bardzo chcesz usłyszeć ,że jest toba zainteresowany chociaz nic na to nie wskazuje. Szukaj dalej znaków dymnych.

Gość stafkaaa
Wiesz tak mysle że musisz być bardzo nieszczęśliwy/wa skoro tak starasz sie do p*********ić mi. Właśnie, że jest ważne co napisalam. Pomyśl gdybym byla pewna tego że się we mnie podkochuje czy pisalabym takie pytanie na kafe? Wrecz uważam, że to może oznaczac zupelnie coś odwrotnego.