Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje schizy . Pomóżcie mi

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam 30 lat dwójkę dzieci . Nie chce 3 panicznie się tego boje po ciężkich dwóch poród ach. Dlatego z mężem stosujemy antykoncepcję. Wcześniej brałam triquilar a teraz od 2 mies dermatolog na wypadanie włosów przepisał mi nqraya plus . W 1 opakowaniu miałam plamienia potem wystąpiło krwawienie z odstawienia. 2 opakowanie zaczęłam brać 21.11 wtedy też był seks plus prezerwatywa. W nocy z 26 na 27 mialam jelitowke. Seks był też 13.12 tez z prezerwatywa raz wszedl bez ale nie do konca. czyli razem dwa razy w ciągu całego cyklu. Dziś wzielam ostatnia tabletkę i nie dostalam krwawienia. Bola mnie piersi o podbrzuszu . Co mam myśleć. Juz schize man uspokojenie mnie. Taka stara a taka głupia. .....

Gość gość
az trudno sie w tym polapac co piszesz. Kup test. Ja wpadlam z drugim dzieckiem, zaczelo sie oczywiscie od bolu piersi i bolu podbrzusza. U Ciebie moga to byc nerwy

Gość gość
Najlepiej zrobić test. na 99% nie jesteś w ciąży, no ale ten procent wątpliwości zawsze jest. Niestety, przy obawie przed ciążą nadmiernie wsłuchujemy sie w nasz organizm i dostrzegamy każdy najmniejszy objaw. Jeżeli wiemy, że na pewno nie ma ciąży, to go bagatelizujemy, jeżeli się obawiamy, to doszukujemy się kolejnych. Piersi mogą bolec od tabletek, bóle podbrzusza podobnie. Ale pewnie nie uspokoisz sie, póki nie będziesz mieć pewności.

Gość gość
Robiłam badania 3 grudnia. Estradiol wyszedł 17 czyli bardzo niski. Prolaktyna tez niska. Cała z nerwow aż się trzęsie. Boje się zrobić test tyn bardziej ze mąż wraca dopiero za 5 dni. Nie dałabym rady sama

Gość gość
Dzwonilam do mojej ginekolog powoedziala ze ciąży na pewno nie ma. Kiedyś brałam belera i tez nie miałam krwawienia.... Zrobiłam kilka testów każdy negatywny a kochamy się zawsze tabletka plus prezerwatywa

Gość gość
Dostane do glowy

Gość gość
Zrobiłam test. Negatywny.