Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margarynaa0000

gdzie znaleźć znajomych

Polecane posty

Gość Margarynaa0000

Gdzie znaleźć znajomych ? mam 30 lat, ludzie z liceum porozjeżdżali się po Polsce, z ludźmi ze studiów praktycznie nie mam żadnego kontaktu ( studia zaoczne, średnia wieku na tych studiach była 40 lat ). Jako że mam swoją firmę, nie mam do czynienia ze współpracownikami w miejscu pracy... W moim mieście mam 3 koleżanki, które mają już mężów i dzieci..... Nie mam nawet z kim wyjść na kawę, nie mówiąc już o imprezie czy wypadzie np. na narty... Gdzie można znaleźć znajomych ? macie jakieś pomysły ?

Gość gość
A czy Petru już się wypowiedział w tej sprawie???

Gość gość
napisz do tvp to się wypowie :D

Gość samotna wyspa
ja nie mam znajomych bo nie chce, mam chlopaka i to mi wsytarcza i 1 kolezanke ale rzadko chce ja widziec, o za duzo to nie zdrowo, musisz byc nudnym czlowiekiem skoro tak potrzebujesz innych, trzeba umiec samemu zyc ciekawie

Gość samotna wyspa
jest tyle super rzeczy do robienia, a nie ploty z kolezaneczka przy kawie, wez sie za siebie dziewucho

Gość Margarynaa0000
nie mówie o "plotach" z koleżanką , to chyba normalne jest że się ludzie spotykają ze znajomymi !! Chłopaka nie posiadam.

Gość samotna wyspa
nie dziwie sie ze nie posiadasz jak jestes taka nudziara :/

Gość samotna wyspa
jak wyjdziesz z domu i znajdziesz sobie jakies hobby to znajdziesz znajomych a tak to nawet nie masz o czym gadac z ludzmi, bo marudzisz, tylko plotkowac mozesz, bo swojego zycia nie masz, papa :)