Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przestańcie pierdolić bzdury że kobiety nie lecą na wygląd

Polecane posty

Gość gość

a lecą na hajs, bo hajs mam i co?! govvno, one patrza czy gość ma wizerunek taki jak im pasuje bo lans!

To nie ma z lansem nic wspólnego. Nie wyobrażam sobie iść do łóżka z brzydkim facetem, choćby nie wiem ile miał hajsu. Mój facet musi być dla mnie pociągający i seksowny. Ty widocznie nie trafiłeś na taką, dla której byłbyś seksowny i pociągający.

Gość gość
jak można bez chemii w ogóle kogoś choćby pocałować :O porzygałabym się prędzej

Gość gość
Mój facet musi być dla mnie fizycznie pociągający i mi się podobać, bez tego nie ma o czym mówić.

>>>przestańcie pierdolić bzdury że kobiety nie lecą na wygląd a lecą na hajs, bo hajs mam i co?!<<< x Wyglądasz jak fermentujące g_wno :P, poruszasz się jak epileptyk w trakcie ataku :P, posiadasz inteligencję ropuchy :P i wrażliwość pająka :P, to czemu dziwisz się, że nawet Twoja kasa kobiet nie przyciąga :P ?

Gość gość
Widocznie masz odpychający sposób bycia, facet nie musi być modelem ale mieć to coś i być sexy, większość facetów jest dla mnie aseksualna..

Gość gość
Ja też mam hajs, dlatego nie potrzebuję jaśnie pana, który jara się tym, że ma on kasę.

Gość gość
Jeśli byłbyś czarujący to twój wygląd nie miałby takigo znaczenia, tylko bądź zadbany

to oczywiste ze wyglad jest wazny:)) tylko ze nie kazdemu odpowiadaja pieknosci!:((

Gość gość
a o jakich kwotach mówimy? bo okreslenie "hajs" nie sugeruje żeby to było tyle żeby laski mogły na to lecieć.

Gość gość
dużo, mam naprawdę wysokie zarobki i wiele oferuję, jednak mój wygląd jest mocno średni (niski, mało umięśniony, twarz taka sobie), nie są mną zainteresowane nawet bardzo przeciętne dziewczyny

Gość gość
Ile masz wzrostu?

Gość gość
173 jednak myślę że tu nie tylko o wzrost chodzi...

Romuś Polański też jest chucherkiem, a nigdy na brak kobiet narzekać nie musiał. x Zawsze najważniejsza jest osobowość człowieka. Gdy ani wyglądem, ani osobowością, niczego sobą nie reprezentujesz, to trudno, by jakaś kobieta Cię zauważyła :P.

Gość gość
Polański to co innego, sława każdego przyciąga, nawet gejów do takich

Gość gość
Nie wiem bo nie jesteś niski :) może nieśmiały? wybory kobiet są tak bardzo nieprzewidywalne jak spotkanie miłości,musisz być cierpliwy i szukać a nuż znajdziesz, powodzenia:)

Gość gość
Tu nie chodzi o Twój wygląd, musi być coś innego.

Gość gość
gość dziś Nie jestem autorem wątku ale jak pisałem w poprzednich swoich tematach "Kobiety wymagają modeli do związku dlatego nigdy w związku nie byłem" Oczekujecie modela z oceną 10/10 każdy detalu musi być idealny

Gość gość
Haze dziś Jak ty masz paskudnego faceta z piegami wiec jak mozesz isc z nim do lozka

Gość gość
gość dziś Ty masz tak ogromne kompleksy, że naprawdę czym prędzej do psychologa. X Umawiałam się i byłam z różnymi facetami, jeden miał straszne blizny na twarzy i całych plecach, po trądziku, naprawdę wyglądało to źle, był niski, jakieś 1,68 wzrostu, do tego z brzuszkiem. Ale miał tak cudowny charakter i w tych jego oczach było coś takiego, że od razu mi się spodobał i wzbudził moją sympatie :)

gość dziś Haze dziś Jak ty masz paskudnego faceta z piegami wiec jak mozesz isc z nim do lozka x Ale on się ma podobać mnie, nie Tobie, bo to ja idę z nim do łóżka. A mnie się podoba, nawet bardzo. Prawdę powiedziawszy, w życiu żaden inny mężczyzna tak bardzo mi się nie podobał. :D

Gość gość
gość dziś Cholera! Mój facet miał trądzik i regulowałam mu krzaczaste brwi. Twój argument jest inwalidą... Jak żyć? Jak żyć?