Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amandkka

Konkurs tydzień w Norwegii?

Polecane posty

Gość Amandkka

Byliście kiedyś w Norwegi czy w innym kraju skandynawskim? Ja zawsze marzyłam żeby pojechac właśnie do Norwegii, ale nigdy nie było czasu i okazji, nie mówiąc o funduszach :P Widziałam ostatnio jakiś herbaciany konkurs gdzie można wygrać tygodniowy wyjazd do Bergen. Fajna sprawa akurat na ferie zimowe. Ktoś coś o tym słyszał?

Gość oleona
ja tam wolę ciepłe kraje niż zimne fiordy, oni tam zawsze mają tak zimno. podobaja mi się tylko te wzorzyste sweterki i nic poza tym ;P ale jak ktoś lubi takie klimaty, to czemu nie, są tacy masochiści :D

No co wy, fajna nagroda, można zwiedziec kawałek świata :) Ja może nigdy nie planowałam akurat w tym kierunku jechać, ale gdybym wygrała to chętnie. Poszperałam i wygląda, że to jakiś konkurs z Teekanne. Coś dla fotoentuzjastów ;)

Gość lumberjack
chyba wystarczy przebrać się za brodatego drwala w flaneli, od razu wszystko będzie jasne. nie wiem czy dobrze rozumiem, ale tam się wtedy płynie promem czy jak? bo fjord line to chyba promy, a o przelotach samolotem nic tam nie widzę...

Gość Fiordowa
@Meria źle wklejony link, nie działa :( Tutaj jest adres do konkursu na FB: https://www.facebook.com/TEEKANNE.Polska/app/263940943713821/ - trzeba sobie zainstalować aplikację żeby wziąć udział. W nagrodach jest przepłynięcie promem, ale nigdzie nie widze informacji żeby to było w ramach przejazdu. Mnie by urządził ten kubek termiczny, nigdzie jechać nie musze, wole ciepły koc w domu :D

Gość kristix
A jak ktoś nie ma Fejsbuka? :( Niedawno usunęłam konto, a nagroda byłaby akurat dla mnie..

Gość Janica
Bzdury opowiadacie - zwykły konkurs organizowany przez znaną firmę na Facebooku. Wiekszość dzisiaj tak robi i nikt nikomu danych z konta nie kradnie. Widać, że konkurencja nie śpi i dissuje gdzie sie tylko da ;)

Gość Frusja
Wysłałam tam dzisiaj moje zdjęcie, ale robiłam telefonem. Mam nadzieje, że nie zwracają aż tak bardzo uwagi na jakość i sprzęt, w końcu nie każdy jest profesjonalistą :D fajna zabawa robić taką sesję, można sie troche powyłupiać z rodzinką

Gość poulina
ja bede robić dopiero w weekend, w tygodni nie ma wogole czasu, a wieczorem jest już tak ciemno, że te zdjęcia fatalnie wyglądają. mam już przygotowane swetry w renifery, plecaki i kubki z herbatą. wiekszośc prac które tam widziałam to tak średnio wyglada, więc szanse jakieś są :D