Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestescie zazdrosne jesli wy nie macie faceta a kolezanka ma?

Polecane posty

Gość gość

tylko tak szczerze?

Nie, bo od czasu osiągnięcia pełnoletności mam to szczęście, że jak chcę, to mam faceta. A jak nie, to nie. Więc jeśli go akurat nie miałam, to oznaczało, że nie chciałam go mieć.

Gość gość
jak widze fajna zgrana pare to tak,ale jak widze jak niektóre mecza sie z tymi dziadami to ciesze sie ze mam swiety spokój.

Gość Różowa 86
Kiedyś mialam to w nosie, ale teraz, gdy dobijam do 30-stki i w ciągu tego czasu ani razu nie byłam w związku, widok rówieśniczek z mężami wywołuje u mnie depresję :/

Gość gość
Nie bardzo, ale to też dlatego że moje koleżanki nie zamykają się w świecie swego faceta i wychodzi z tego kolejna osoba do kumplowania się i wspólnych wyjazdów, a przy okazji osoba "bezpieczna", czyli nie odprawiająca końskich zalotów wobec mnie, więc mogę się czuć swobodnie. Wydaję mi się, że kiedyś w życiu było mi z podobnego powodu smutno, ale jakoś tego za bardzo nie pamiętam, widocznie nie dałam się topić farmazońskim smutkom zbyt długo.

Gość Różowa 86
A co można robić? Jestem na portalu randkowym, dostaję dużo wiadomości, niestety żaden z tamtejszych panów mnie nie zainteresował. Nie wiem gdzie szukać?

Gość gość
"niestety żaden z tamtejszych panów mnie nie zainteresował" Księżniczka o wymaganiach z kosmosu.

Gość gość
A co ma na siłę się kontaktować licząc, że może ją zainteresują w przyszłości? :D To piękne podejście, ale serio, kto tak robi?

Szukanie faceta na portalu randkowym to nie jest najlepszy pomysł. Postawiłabym raczej na częstsze wychodzenie z domu, poznawanie nowych znajomych, jakieś nowe hobby po godzinach. Ale w sumie to jest kwestia tylko i wyłącznie szczęścia.