Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Swięta z rodziną narzeczonej

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jesteśmy w związku od 7 lat, od roku zaręczeni i w czerwcu mamy ślub, Jak myślicie czy możemy spędzić wigilię już z naszymi rodzinami?? do tej pory spędzaliśmy wigilię osobno.

Gość gość
no jasne ze tak

Gość gość
No tak bo do tej pory spędzaliśmy ją osobno bo byliśmy "chłpak i dziewczyna " ale skoro narzeczeństwem jesteśmy to też mi się wydaję ze wypadałoby już być razem. Tym bardziej że będą też kuzyni mojej narzeczonej którzy żyją ze swoimi partnerkami na kocią łapę .

Gość gość
Nawet nie wyobrażam sobie inaczej.

Gość gość1234789
7 lat w związku?? i po cholerę tak długo czekać? :o

Gość gość
A bo to żeby szkołę skończyć , potem studia, tak po koleii jakoś nam wszystko się układa :) ale wkońcu po 7 altach zadecydowalismy :D

Gość Józef Bździuch
po siedmiu latach to już jest normalnie kazirodztwo ! święta z narzeczoną - na 100 % TAK ale NIE z jej rodziną , czyli przyszłymi teściami , przyjdź na obiad, gdy zostaniesz zaproszony albo na kolację na kilka godzin i wracaj do siebie ! i posłuchaj - to jest ważne , gdy się 'zasiedzisz' w czasie Świąt to rodzina narzeczonej może dojść do wniosku, że nie chcemy takiego zięcia !

Gość gość
Jak kazirodztwo czemu, no jestem zaproszony na wigilię i zamierzam wkońcu pójść.