Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeciętny facet zdradza swoją żonę po około 5 latach po ślubie

Polecane posty

Gość gość

wtedy ta zdrada zwykle nie wychodzi na jaw, potem sa kolejne zdrady, wg myslenia ''raz sie udalo to uda sie drugi i dziesiąty raz'' :) w wieku 30-40 lat jest wręcz masowy wysyp zdrad i rozwodów :) zapytajcie kogos kto pracuje w sadzie :) ślub, 10 lat razem, rozwód lub separacja hihi

Gość gość
Moi rodzice 25 lat po ślubie jestem przekonany że się nie zdradzili NIGDY. Wiele jest takich małżeństw. To tylko patologiczne forum kafeteria uwierz mi.

Gość gość
ok a jak powiecmy ktoś ma 8 letni staż chodzenia to ile po slubie zdrada?

Gość gość
To tylko patologiczne forum kafeteria uwierz mi - a co mnie obchodzi kafeteria ? :) ja mowie o sądach i danych Głównego Urzędu Statystycznego :) zapoznaj sie ze statystykami a potem wróc na forum i zweryfikujemy twoja opinie :) dane są bezlitosne, ponad 2 miliony polskich facetów płaci alimenty, wiedzieliscie ? :) a ile matek ukrywa przed partnerami fakt, ze dziecko ktore on wychowuje jest nie jego ? tylko część kobiet mowi prawde, reszta zabiera tajemnice do grobu :)

Gość gość
Jak sie sluby bierze bo kolezanka ma to potem tak jest. Wy sie nasmiewacie z 30 letnich kawalerow czy nawet prawiczkow ale na tych jako partnerow malo ktora potem narzeka.

Gość gość
O co ci chodzi co niby koleżanka ma?

Gość gość
gość dziś A ja właśnie, tym bardziej bym się bała, że taki prawiczek mnie zdradzi. Z ciekawości, jak jest z inna kobietą.

Gość gość
Jak sie sluby bierze bo kolezanka ma to potem tak jest. Wy sie nasmiewacie z 30 letnich kawalerow czy nawet prawiczkow ale na tych jako partnerow malo ktora potem narzeka.

Gość gość
Prawiczek jak by byl ciekawy to zrobil by to wczesniej chocby z prostytutka ale ty nie potrafisz docenic tego, ze mysli glowa i umie trzymac ptaka w spodniach. Wolisz bzykacza zonatego albo po prostu zonatego.

Gość vieri
prawda jest taka, że prawie każdy facet ma większe lub mniejsze skoki w bok, tylko część potrafi to robić, a część nie i wpada:)

Gość gość
ha,ha :( śmiech na sali czyli jestem wyjątkiem,25 lat po ślubie i nic nie wskazuje na skłonności do zdrady,dla troli buszujących na kafie,nie jestem szpetny jak dupa węża :D daję radę,a jakoś mnie nie ciągnie.... I co ty na to AUTORKO?

Gość facet7896
ja 12 lat po ślubie, właśnie pracuje nad tematem nr 7:)

Gość gość
gość dziś Dziękuję Ci bardzo za ocenę, ale tak się składa, że nie wole żadnego faceta, a już tym bardziej, nie żonatego.

Gość gość
coz nie wychodzcie za maz za przecietnych facetow dziewczyny :D

Gość gość
gość dziś Wolisz i pewnie to maz najblizszej przyjaciolki

Gość gość
gość dziś Nie mam przyjaciółki, żadnej.

Gość gość
Bzdura znam oczywiście osoby które zdradzają ale nie popadajmy w paranoję. 5 może maksymalnie 10 %. Większość osób ma mózg na miejscu wybierając przyszłego męża lub żonę.