Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wam także nie jest wstyd za Andrzeja Dudę?

Polecane posty

Gość gość
do Ania jeżeli w tv nie możemy więcej zobaczyć bo jest nałożone embargo na pokazywanie prezydenta i nie widzeliśmy go podczas różnych uroczystości ,wyjazdów ,przyjmowania ważnych osobistości tylko widzimy nieznaczące małe fragmenty i zeby coś wiedzieć trzeba wchodzić na fb prezydenta to cieszymy się ze wstydu nie przynosi tak jak jego niektórzy poprzednicy

Gość gość
gość dziś misio1 Twój problem jest niezwykle prosty. W sposób konsekwentny i opanowany emanujesz niezmiennie głupotą i niedouctwem. Ba....ty nie jesteś w stanie dogłębnie uzasadnić większości swoich wypocin debilu. Nie masz pojęcia o uchwałach i ustawach. O wadliwych technikach w prawodawstwie. O sprzecznymi z konstytucją przepisach uchwalonych z inicjatywy po w 48 przypadkach. O prezydenckich prerogatywach. O niczym. Pozujesz na omnibusa.Tworzysz posty o pozornej wartości logicznej.Jakieś sztuczki,jakieś chwyty. A tak w gruncie rzeczy to zwykły matołek z ciebie odkarmiony na prlowskich podręcznikach. Taki dupolisek z oznakami postkomuszej wszawicy. I tak tu mędrkujesz.Tak się tu zaspokajasz tymi mądrościami i próbujesz uciec od przykrej świadomości,że cie zrobili palcem. Pomódl się przed snem do heli tramwajarskiej waszej nowej świntej i do błogosławionego parobka banków rysia x Świetny opis leminga pt."misio". Właściwie można ten opis zastosować na wielu ludzi udzielających się tutaj i wypisujących głupoty na temat PAD oraz PIS-u. Pozdrawiam Autora postu.

Gość gość
do autorki, prezydent jest bardzo lubiany ma wysokie sondaże ,więc trzeba go ośmieszyć i obrzydzić społeczeństwu ,temu służył ten transparent panie które go trzymały nie wyglądały na oczadziałe dewotki z kółka różańcowego jestem pewien na 99,9% że to była celowa robota ,a na kogo powinniśmy głosować po obaleniu prezydenta ?kto jest sztucznie pompowany we wszystkich mediach?kto myśli niech sam sobie odpowie i jestem pewien że to dopiero początek podważania i ośmieszania urzędującego prezydenta tak było z L.Kaczyńskim teraz zaczyna się powtórka z rozrywki

Gość gość
8:11" obalić prezydenta" co ty bredzisz

Gość gość
gość dziś 8:11" obalić prezydenta" co ty bredzisz x To nie są takie oczywiste brednie jak się może wydawać PO zanim przegrała wybory, przegłosowała ustawę, podpisaną przez TK jako zgodny z Konstytucją, w której to jest zawarty przepis o " niemożnośc***ełnienia urzędu przez prezydenta". Jeśli by w sejmie przegłosowano [ nie wiem jaką ilością głosów, nie mam czasu teraz poszukać] , że prezydent jest niezolny do pełnienia swoich obowiązków, to jest odsunięty od stanowiska. Jak wiadomo, nie jest tak trudno zrobić nagonkę nawet na Prezydenta [ zauważ w czyich rękach są wszystkie media, prasa] i już prezydent jest odsunięty od władzy. Taki scenariusz pewnie był/jest w zamyśle tych, którzy przegrali wybory a teraz poprzebierani na nowoczesnych i innych zaprzańców organizują wiece i sieją propagandę w mediach. nawet Wałęsa bredził coś o wojnie domowej bo niby demokrację mu ktoś ukradł czy też zabił.

Gość gość
Czy PiS ma kogoś świadomego w swoich szeregach ? To był jeden jedyny reszta ... :) No po prostu on nasz prezydent to istna żenada. Mi to wszystko przypomina czasy Gierkowskie. Wszystko idzie w ruinę. Wałęsa walczył z tym, a oni teraz ... brak słów !

Gość gość
Walesa walczyl razem ze swoim oficerem prowadzacym ? Komorowski to nie żenada ? Wez przestan popieprzyć albo idź na Pudelka

Gość gość
Kto jak nie Wałęsa walczył z komuną. Kto stawał na czele w Stoczni ! Ludzie ja tam byłem w tym czasie. Teraz jakaś K... chce ... nas ubezwłasnowolnić.

Gość gość
Najważniejszymi momentami w życiu Wałęsy były ciągłe liczne wygrane w toto lotka i z tych wysokich wygranych utrzymywał liczną rodzinę....... Ten mędrzec narodu sam obalił komunizm i puścił komuchów w samych skarpetkach, oraz później wzmacniał osłabioną "lewą nogę"... To on nie pozwolił rządowi Olszewskiemu na likwidacje grubej kreski pewnego żyda....oraz zajął się "uporządkowaniem" swojej dokumentacji w IPN-ie...To jemu zawdzięczamy przy libacji alkoholowej w obecności żydowskich doradców ustalenia Okrągłego Stołu w Magdalence. W następstwie tych przełomowych dokonań mamy dzisiaj powszechne bezrobocie,powszechną galopującą biedę i brak jakichkolwiek perspektyw na najbliższe dziesięcioleci

Gość PREZYDENT POLAK PATRIOTA
Tak, mnie także nie jest wstyd. :)

Gość gość
Sprawdzcie co napisał Kukiz na temat Wałęsy po wczorajszym występie w tvp.

Gość gość
wczoraj w tv jacyś eksperci od niczego na wszystkich kanałach a gdzie programy z wspomnieniami tamtych wydarzen nikt nikogo nie pyta tylko jakieś krótkie wzmianki i wciskanie kitu ze wąska grupa obaliła komune od lat wypowiadają sie ci sami ludze te same "autorytety"a przeciez zyją jeszcze inni świadkowie tamtych wydarzeń też warto ich zapytac jak to było

Gość gość
Są coraz bezczelniejsi w kłamstwach.W zaparte idą.Najgorzej,że ludzie na własną zgubę im wierzą.Na zgubę bo po prostu łożą na ludzi,którym chodzi tylko o pieniądze,wielkie i nasze.Wczoraj opublikowano zarobki p.Lisa.Zdaje się,że ok.miliona za każdy program.Sprawdzcie sobie.Ma o co facet walczyć i podpalać.Wie o co gardłuje,dobrze byłoby,żeby Ci co go popierają także się zorientowali o co tak naprawdę hałasują.A on jest tylko jednym z wielu.Wielkie pensje,premie,odprawy itd. waszymi gardłami a jak im wyjdzie to rękami i krwią.

Gość gość
Mi za niejakiego Dudę Andrzeja wstyd nie jest. To nie jest mój prezydent, ja na niego n ie głosowałem. Będę za to dopingował Trybunał Stanu kiedy wreszcie zajmie się tą marionetką i jego zwierzchnikiem.

Gość gość
Oni się z niczym nie liczą. Nasz prezydent to samo ! Jednostka i zwykły człowiek ? Po co dbać o niego itd. Narobią zmian na swoją korzyść i będą się śmiać. My naród nie możemy pozwolić by nas tak oszukiwali w dzień i w nocy. Pracują w tempie na dwie zmiany, ale zabraknie im sił niedługo.

Gość gość
12;25 polecam ci opinie sędziego Trybunału Stanu p.Andrzejewskiego troszkę się zdziwisz:)

Gość gość
gość dziś Nie jest dla mnie wiarygodny z powodu częstotliwości wystąpień w tv republika, tudzież z powodu treści wywiadów w Gazecie Polskiej. Są to media stronnicze, podobnie jak Gazeta Wyborcza i TVN. Żadne z tych mediów nie ma nic wspólnego z rzetelnym dziennikarstwem. Wracając do pana sędziego - mam nadzieję, że jest tylko wyjątkiem w szacownej instytucji jaką jest TS.

Gość gość
gość dziś ... ...My naród nie możemy pozwolić by nas tak oszukiwali w dzień i w nocy. Pracują w tempie na dwie zmiany, ale zabraknie im sił niedługo. X Kim jesteś by uzywać słów "My naród"? x pragnę tylko przypomniec jak to zaledwie tydz. po zaprzysiężeniu nowego rządu albo nawet wcześniej, pojawiały się pytania co z obietnicami wyborczymi PIS-u oraz połajanki, że rząd działa zbyt wolno. Jak rząd zaczął działać zdecydowanie i szybko, znów pojawiają się takie głosy jak Twój, że działa na dwie zmiany. Rząd ma mało czasu bo wie, że gdy w ciągu 100 dni jakie sobie wyznaczył na wprowadzenie najważniejszych ustaw , ich nie przeprowadzi opozycja zacznie rozliczać. Ten pospiech jest spowodowany między inn. tym by wytrącić opozycji argumenty oraz co ważniejsze spełnić obietnice przedwyborcze. No, ale lemingi łykają propagandę uprawianą przez sprzedajne media bo nie chce im się włączyć myślenia, albo robią to celowo.

Gość gość
ja się nie wstydze

Gość gość
do 12;49 kiedyś na nc + miałam programy tvn info tvn24 polsat news superstacje tv republika mniej więcej skupione razem bawiąc sie pilotem mogłam trafić na coś ciekawego na którejś ze stacji ,i raptem przed wyborami niespodzanka tv republika znikneła (przypadek?)okazało się ze zesłana jest na banicje gdzieś daleko daleko na 216 kanał i teraz już przeciętny człowiek nie trafi na tę stacje ogląda tylko sieczke i wałkowanie zeby nie mógł zobaczyć zdania drugiej strony to jest demokratyczne?

Gość gość
216 dzięki:)

Gość gość
głupcy się dali napuścić na pis żeby bronić "ośmiorniczek dla wybranych".

Gość gość
13;47 no wiesz niech teraz inni sobie te ośmiorniczki pojedzą :)

Gość gość
a jakie opcje macie na prezydenta przeciwnicy Dudy kogo byście chcieli znów Wałęse ,Kwasniewskiego czy Komorowskiego a moze Petru albo Budka ?

Gość gość
a może zakłamańca Rzeplińskiego?

Gość gość
Zdecydowanie bardziej jest mi wstyd za Wałęsę, który ostatnio znowu szaleje i szykuje się do jakiejś rzekomej wojny domowej. Jak to się ma do Pokojowej Nagrody Nobla, którą dostał. Jego wczorajszego wywiadu z Kraśką słuchałem z zażenowaniem jak taki prostak broniący komuchów został prezydentem. Wstyd mi również za Komorowskiego, złodzieja i analfabetę a teraz po uniewinnieniu dziennikarza Sumlińskiego, Komorowski powinien w końcu odpowiedzieć przed sądem ale już nie jako świadek

Gość gość
Do 17:49 Kogo nazywasz komuchem ?

Gość gość
up Udajesz głupiego ? Wałęsa wczoraj pokrętnie się tłumaczył i bronił odpowiedzialnych m.in. za masakrę na Wybrzeżu i w Kopalni ''Wujek''. O tych komuchów mi chodzi, żaden z nich nie poniósł odpowiedzialności

Gość gość
Pis rządził dwa lata też nic z tym nie zrobił.

Gość gość
ale teraz zrobi, jak powywala z sądownictwa komusze towarzystwo