Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wam także nie jest wstyd za Andrzeja Dudę?

Polecane posty

Gość gość

Jedna z pań napisała transparent: Szanowny panie prezydencie, błogosławione łono które cię nosiło i piersi które ssałeś Bez komentarza

Gość gość
nie interesuje mnie Duda to nie jest moj prezydent tylko kukła Kaczyńskiego tak jak Komorowski był kukła Tuska, koniec kropka

Gość gość
jestem bezwstydny:classic_cool:

Gość gość
Jak Korwin wygra to rozniesie całe to towarzystwo na 4 wiatry.

Gość gość
Też widziałam ten transparent :D To tylko kolejny dowód jak fani Dudy (w tym ofc PISu) są p**********i...

Gość gość
Korwin?:-D Ten to ma chyba ze 100 lat.

Gość gość
Mi jest :)

Gość gość
Biedny PiS otrzymał w spadku po PO bezprawie i rozgrabiony kraj!!! TK jest złożony z PO powinno ich się pogonić! !! Bo TK będzie przeszkadzał i blokował Pisowni! !!!!!

Gość gość
Szkoda że Magdalenka Ogórek nie wygrała. :(

Gość gość
W końcu normalny prezydent, a nie jakaś małpa skacząca po krzesłach albo analfabeta!

Gość gość
duda jest z******ty. wreszcie ktoś powiedział prawdę o III rp. taka niby "praworządna" i "sprawiedliwa" ja jakoś ofiary zbrodni komunistycznych sprawiedliwości się przez 25 lat nie doczekały.

Gość Józef Bździuch
nie pamiętam nazwiska tego Posła, który dzisiaj albo wczoraj wyczytywał w Sejmie nazwiska POsrańców, którzy nie tak dawno przyznawali sobie premie 'za dobrą pracę' i tak 39 tys. PLN nagrody, 25 tys. PLN nagrody, 20 tys. PLN nagrody , pytam się za co te nagrody ? czy za rozpierdzielenie polskiej gospodarki i przemysłu ? a co ma teraz powiedzieć kasjerka w Biedronce albo technik utrzymania ruchu w Fiat Auto Poland, który do domu przyniesie 2200 PLN brutto i jak tu zrobić Święta ? komu tu powinno być wstyd ?

Gość gość
wstyd był ale za komorowskiego ktury był i jest chamem dunskie kobiety wyzywał od kaszalotów przywłaszczył tytuł hrabiego

Gość gość
Cham to cię robił

Józef Bździuch: pochwal się chamie, ile Ty zarabiałeś, że na kupno nowego domu, przez kilka lat oszczędziłeś. x Wywalili gnoja z dobrej posadki, to mu się PO nagle przestało podobać.

Gość Józef Bździuch
jeszcze chwila, jeszcze 60 dni i niech POsrańce wezmą odprawy , pożyją z tych pieniędzy rok albo dwa ale o pracy w Polsce i dla Polski powinni zapomnieć , za trzy lata z głodu będą grzebać w śmietnikach a w między czasie będą sprzedawać to co nakradli pani Broken !

Gość gość
Ooo, aż Misiowi pokrywka podskakuje! :)

Gość gość
Mi nie jest. dobrze powiedział a kaczyński to przemózg mądrzejszy od nich wszystkich

Gość Józef Bździuch
misio1 nie porównuj mnie ze sobą , ja jestem fachowcem i mogę pracować w wielu zawodach i nie tylko jako energetyk, także zbrojarz, murarz, tynkarz, elektronik, hydraulik , cieśla itd. a Ty co potrafisz kutafonie ? nie wiesz jak było , każdy weekend , każde popołudnie po pracy pracowałem na własnej budowie, na cudzej budowie , dorabiałem i zarabiałem a Ty co ? na rower i do parku albo leżenie bykiem ?

>>>za trzy lata z głodu będą grzebać w śmietnikach a w między czasie będą sprzedawać to co nakradli<<< x To zupełnie tak, jak Ty :P. x Śmietników nie miałeś, to kukurydzę z pola sąsiada podbierałeś :P. x Zapłać wreszcie alimenty na własne dziecko łajdaku !

Gość Józef Bździuch
misio1 dziś weź się w końcu odstosunkuj ode mnie , kobiecie, czyli wierzycielce podarowałem dom o powierzchni 120 m. kw. , który wybudowałem własnoręcznie sześć lat temu , dodatkowo wierzycielce płacę 1000 PLN na jedno dziecko, to znaczy płacę Komornikowi co miesiąc, ponieważ wierzycielka nie zgadza się na odblokowanie moich wierzytelności , na rachunek wierzycielki wpłaciłem za zgodą Komornika kwotę 100 tys. PLN , co jeszcze powiniem podarować wierzycielce, jak sądzisz , a może powinienem oddać nerkę dla koleżanki wierzycielki ?

>>>misio1 nie porównuj mnie ze sobą<<< x Jakże bym śmiał :P. Ja zapasu diamentów, dzieł sztuki, kilku samochodów i domów nie posiadam :P :P :P. x >>>ja jestem fachowcem<<< x Tylko już nie pamiętasz od czego :P. x >>>i mogę pracować w wielu zawodach<<< x Tylko nikt Cię do żadnej pracy nie chce :P. x >>>i nie tylko jako energetyk, także zbrojarz, murarz, tynkarz, elektronik, hydraulik , cieśla itd.<<< x Szczególnie dobrze wychodzą Ci płaszcze wodne w spalonych kominkach :P :P :P. x >>>nie wiesz jak było<<< x Bo ciągle inną bajkę opowiadasz :P. x , >>>każdy weekend , każde popołudnie po pracy pracowałem na własnej budowie<<< x To okazało się, że Ty sam ten felerny kominek zbudowałeś :P ? Bo tydzień temu, oskarżałeś o to krasnoludki i dewelopera :P. x >>>dorabiałem i zarabiałem<<< x Dom sobie za to kupiłeś, a alimentów na dziecko, do dzisiaj nie zapłaciłeś :(. Spadaj śmieciu :(.

>>>kobiecie, czyli wierzycielce podarowałem dom o powierzchni 120 m. kw. , który wybudowałem własnoręcznie sześć lat temu<<< x Jak ktoś nie wie, to jest to już TRZECI DOM Bździucha/gagusia. Miał też ostatnio 3 samochody, kolekcję sztuki, monet i militariów, oraz worek diamentów :P :P :P.

Gość Józef Bździuch
misio1 dziś spadaj ŚMIECIU na bambus liście pompować !

Bździuchu/gagusiu dawaj to mieszkanie w Warszawie :P x Cytat z tego debila z dnia 2015.12.05 "sprzedałem auto trzyletnie za grosze SKODA FAFIA z silnikiem 1,4 VW przebieg 27 tys. km , sprzedaję wszystko to co posiadam, czyli złoto w cenie złomu, kamienie szlachetne, diamenty, monety złote , monety srebrne , militaria , wszystkiego się pozbywam aby dla wierzycielki uzbierać kwotę 100 tys. PLN , mieszkanie w Warszawie sprzedam w przyszłym tygodniu"

Gość gość
co się tak misiu-śmierdzisiu unosisz, po prostu znalazł się większy ekspert od ciebie.

Gość gość
Wolę Andrzeja Dudę niż gajowego buraka co po polsku nie umie pisać. Bez kartki nic mądrego nie ma do powiedzenia.Ludziom co latami roboty szukali radzi pracę zmieniać i kredyty zaciągać,w stosunku do kobiet używa sformułowania "kaszaloty",nie potrafi się zachować przy stole a tymbardziej w obcym parlamencie.