Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wam także nie jest wstyd za Andrzeja Dudę?

Polecane posty

Gość gość
Świetne przemówienie pana prezydenta Dudy w rocznice komunistycznej masakry.Jaka zmiana do Bula ,Bolka i Alkoholika .Panie prezydencie niech Pan dalej walczy z sitwa

Gość gość
Duda nam wstydu nie przynosi nie bredzi o bigosach goleń ma zdrową i widać ze chce a nie musi

Gość gość
Najważniejsze, że jest prawdziwie wierzącym i nie będzie podpisywał ustaw, które są wbrew prawu Bożemu czyli naturalnemu prawu. Dr Duda ma wiedzą i klasę. Dumna jestem z takiego prezydenta.

W normalnych warunkach, ludzie są dumni z osiągnięć prezydenta. x Wyznawcy PiS są dumni z tego, że... Duda istnieje :P :P :P.

Gość gość
Owszem. Taki człowiek z klasą samą w sobie to jest powód do dumy dla nas, Polaków.

Gość gość
Misiek, nie mow, że z poprzednika DR Dudy byłeś dumny ?

Ja tej klasy jeszcze nie zauważyłem :(. x Dlatego pozostaw tą dumę, dla swoich współwyznawców. x Ciekawe: jakich kryminalistów, ułaskawi w tym tygodniu :P.

>>>Misiek, nie mow, że z poprzednika DR Dudy byłeś dumny ?<<< x Nie byłem dumny, x ale nie musiałem też wstydzić się za jego pomysły. x A takiego wstydu, już kiedyś doświadczyłem :(.

Gość gość
Misiek, tak jesteśmy dumni, że dr Duda istnieje. On jest spełnieniem naszych oczekiwań wobec właściwego człowieka pełniącego funkcję głowy państwa.

Ja naprawdę chciałbym być kiedyś dumny z tego, że prezydent reprezentuje Polskę. Na razie jednak nie mam do tego powodów :(.

Gość gość
Misiek, nie wstydziłeś sie za byłego prezydenta dukającego z kartki ? Piszącego z żenującymi bUlami ? Mówiącego, że my mordowaliśmy żydów? Wskakującego na krzesło i bredzącego "chodź szogunie" ? itd ?

Gość gość
Misiek z 02:09 To chyba mieszkamy w dwóch różnych krajach :(

Nikt nie jest doskonały. x Ja też nie wywlekam Dudzie drobnych błędów, bo każdy ma do nich prawo. x Nie zauważyłem na razie żadnego osiągnięcia, za które mógłbym być z niego dumny. x Natomiast, nie całkiem zgodne z prawem, ułaskawienie własnego koleżki, nie podoba mi się i rodzi we mnie uzasadnione obawy o przyszłość.

>>>A mieliśmy już prezydenta wykladowce na wyższej uczelni?<<< x Który na te wykłady jeździł, za pieniądze podatników.

Gość gość
Wałęsa ułaskawiał mordercowi Kwaśniewski i Komoroski rowniez. I nie robiono z tego wielkigo szumu. Prezydent może ułaskawia i może z niego korzystać. Akurat jego "kolezka" to osoba, ktora została "politycznie" nieslusznie posadzona wiec tym bardziej go ułaskawił. Normapna kolej rzeczy.

Gość gość
Jestem dumna z tegi, ze obecny prezydent jest doktorem prawa i zna biegle języki.

To Ty przyrównałaś koleżkę Dudy, do zwykłych morderców, ułaskawionych przez m.in. Wałęsę (wydaje mi się, że właśnie Duda miał z jednym takim dziwnym ułaskawieniem coś wspólnego :P ).

Gość gość
Misiek, wyłacz tvn i włącz myślenie. Dobranoc.

Z internetu. x Po objęciu prezydentury, dochodzenie zostało natychmiast umorzone.

>>>Misiek, wyłacz tvn<<< x Nie mogę :( x bo od pięciu lat telewizora nie mam :P. x >>>i włącz myślenie.<<< x Włączyłem :( już dawno i bardzo utrudnia mi to przyjmowanie Waszych "prawd" :P. x Dobranoc :)

Gość gość
misio1 Idź już śnić o lizaniu rowa swoim bożkom z nowo-peowskiej świty. Tylko nad ranem jak już się zlejej w majty to nie zapomnij ich.zmienić PO przebudzeniu. Badziewiarzu.

Gość gość
misio1 Twój problem jest niezwykle prosty. W sposób konsekwentny i opanowany emanujesz niezmiennie głupotą i niedouctwem. Ba....ty nie jesteś w stanie dogłębnie uzasadnić większości swoich wypocin debilu. Nie masz pojęcia o uchwałach i ustawach. O wadliwych technikach w prawodawstwie. O sprzecznymi z konstytucją przepisach uchwalonych z inicjatywy po w 48 przypadkach. O prezydenckich prerogatywach. O niczym. Pozujesz na omnibusa.Tworzysz posty o pozornej wartości logicznej.Jakieś sztuczki,jakieś chwyty. A tak w gruncie rzeczy to zwykły matołek z ciebie odkarmiony na prlowskich podręcznikach. Taki dupolisek z oznakami postkomuszej wszawicy. I tak tu mędrkujesz.Tak się tu zaspokajasz tymi mądrościami i próbujesz uciec od przykrej świadomości,że cie zrobili palcem. Pomódl się przed snem do heli tramwajarskiej waszej nowej świntej i do błogosławionego parobka banków rysia.

Gość Ania I
Ale Wy ambitni jesteście. Ważne, żeby nie prezydent nie przynosił wstydu i już możecie być z niego dumni? Jak nisko upadliście.