Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny bol brzucha...o co chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Czesc :( Od Ok 5dni mam czasem taki dziwny bol brzucha jak na okres...ale do okresu jeszcze ponad dwa tygodnie...jestem tez śpiąca..ostatni stosunek jaki uprawiałam to ponadn tydzien temu w ostatni dzien okresu...chłopak skończył we mnie no ale przy moich 31-34 dniowych cyklach to mysle ze nie ma o co sie bać i stad moje pytanie: czego mogą dotyczyć takie objawy?

Gość gość
SPIERRDALAJ KURRWO ZAJEEBANA

Gość gość
czy jest na sali lekarz?? takie pytanie rozwalają mnie, oczekujesz postawienia diagnozy?

Gość gość
Nie kochanie, oczekuje podpowiedzi, moze ktos z Was miał cos podobnego i wie o co chodzi...

Gość gość
ALE BYM CI KURRWO MORDE ROZPIERRDOLIŁ

Gość gość
Skoro Twoje cykle sa tak dlugie to raczej nie mozliwe aby byla ciaza, chyba, ze z poprzedniego cyklu a ten okres ktory mialas moze wcale nie byl okresem. To moze byc tez jakas inna przypadlosc ginekologiczna, idz do lekarza najlepiej. My tu Ci nic nie poradzimy, takie z nas ginekolozki jak z koziej d**y traba... :-)

Gość gość
Ostatni stosunek był nie pamietam kiedy :) i po tym miałam juz okres, ale jesli chodzi Ci o krwawienie to nie trwało by 7 dni

Gość gość
No rozumiem ale nigdy mnie tak nie bolał :/

Gość gość
Zaciążyłas tyle się mówi żeby nie uprawiać seksu przedmałżeńskiego a one dalej to robią

Gość
zgadzam się z sysią...masz podobny cykl do mojego i właśnie w dni płodne też często boli brzuch.:P

Gość gość
No rozumiem dziewczyny, ale nigdy tak nie miałam no i stad moj stres..:(

Gość gość
Ciekawe czy tak nagle mogło sie to zmienić? No okej, ale do tego to moje zmęczenie i senność, dziewczyny, Naprawde ci sądzicie? :(

Gość gość
Halo, jest ktos? :(

Gość gość
Masz bardzo dlugie cykle. To plus ten boloze sugerowac nie ciaze, a chorobe. Wiec idz do lekarza

Gość gość
Uwazam ze na ciąże nie ma szans, no bo ostatni dzien okresu, no ale od czego takie objawy...?

Gość gość
Witam. 4 stycznia po polnocy uprawialam pieszczoty z chlopakiem. Nastepnie on zalozyl prezerwatywe i wszedl we mnie. Byl to moj pierwszy raz. Przed wytryskiem wyjal czlonka i wytrysk nastapil juz na zewnatrz. Ok godz 10 rano dostalam okres, normalny, obfity jak zawsze, trwal 6 dni, jednak przyszedl dwa dni za wczesnie. Cykle mam regularne 27 dniowe. 12 stycznia, 2 dni po skonczonym okresie zaobserwowalam niewielkie, jednorazowe plamienie na bieliznie. Od tygodnia mam dziwne skurcze w podbrzuszu, wzdecia, zaparcia, mdlosci, czuje ucisk w brzuchu. Bardzo sie boje ze moge byc w ciazy.. Czy to jest w ogole mozliwe w moim przypadku?