Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sporty zimowe

Polecane posty

Gość gość

Jaki uprawiacie sporty zimowe ? :)

Gość gość
Ja przede wszystkim jeżdżę na nartach ale od niedawna biorę też udział w zimowych spływach kajakowych. Namówił mnie na to mój chłopak (pływam latem więc mam jakieś doświadczenie) i naprawdę bardzo fajna sprawa. Trzeba tylko mieć trochę inne wyposażenie niż w na wiosnę czy lato które można znaleźć przykładowo w Kajak Centrum www.kajakcentrum.pl. Planuję też zacząć uczyć się snowboardu na co jakoś wcześniej wiecznie nie było okazji ;)

Gość gość
Snowboard! :) Kocham ten sport, już 8 sezon jeżdze i nigdy mi się nie znudzi chyba. Mam nową deskę z Salomona w tym roku na www.bikershop.pl w promocji dorwałam :) Mega się cieszę. Dokupiłam też super gogle bo mają duzy wybór bardzo nie to co w stacjonarnych sklepach. Zbieram na kurtkę jeszcze porządna :D

Zima się kończy, ale gogle są super okularyochronne24. pl/gogle-narciarskie-marki-sportviz-rx-z-wkladka-korekcyjna

Gość gość
Moim ulubionym sportem zimowym jest chyba snowboard. Jest łatwy do nauczenia i satysfakcjonujący.

Gość gość
Jeżeli interesują was sporty zimowe to polecam wam zajrzeć na stronę www.spojlery.com.pl Znajdziecie tam szeroki wybór sprzętu do sportów zimowych, który możecie zakupić lub wypożyczyć.

Gość gość
Moim ulubionym sportem zimowym jest jazda na snowboardzie. Polecam wam go również jeżeli jeszcze go nie próbowaliście. Na stronie www.boardslide.pl możecie znaleźć cały sprzęt, który jest niezbędny do uprawiania tego sportu.