Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam sie cieszyc z takiego IQ czy raczej nie?

Polecane posty

Gość gość

wiem, ze testy w necie są mało wiarygodne, ale przeważnie wychodzi mi coś pomiedzy 115, a 120. Najnizej wyszlo mi 108, a najwyzej 148, ale watpie ze tyle mam poprostu pytania mi siadly bo było ich mało z liczbami, a takie mi wychodza najgorzej

Gość gość
I to niby IQ ponad przecietne (powyzej 115), ale i tak sie rozczarowałam, myslałam, ze bedzie mi wychodziło conajmniej ze 130 :O Ale i tak jestem wg statystyk inteligentniejsza niz wiekszosc jesli te testy nie klamia :P Cos w nich prawdy musi być bo widzialam kiedys test z mensy z necie ( wklejony arkusz, ale nie moglam go zrobic bo byl bez wynikow) i pytania byly podobne

Gość gość
No jestes troche ponad przecietna. Pewnie ze zdolnosci matematycznych masz nizsze IQ (zawsze tak jest). Musialabys sobie zrobic testy wechslera zeby wiedziec dokladnie

Gość prawictwo pospolite 152
lepiej sie nie cieszyć z IQ .. Doda ma IQ 160 ,a nie znam ani jednego jej wynalazku Einstein tez ma 160 i stworzył troche patentów

Gość gość
Doda wcale nie jest głupia wbrew pozorom, nie wiem czy faktycznie ma aż tyle IQ co mówi, ale wylansować się umiała, gra głupią idiotkę ale to na potrzeby biznesu, jakby sie kreowała na intelektualistkę to by w mediach nikt o niej nie słyszał. Nie jest ona dla mnie wzorem bo nie chcialabym mieć opinii głupiej blondynki, ale jednak to był jakis pomysł na siebie zeby zaistnieć chociaz na chwile