Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćIvvi

Dlaczego w dzisiejszych czasach tak trudno wychować sobie męża???

Polecane posty

Gość gośćIvvi

Dlaczego w dzisiejszych czasach tak trudno wychować sobie męża???

Gość gość
trudno ? raczej przeciwnie, latwo ;) tylko trzeba umieć ;) piszcząca płacząca histeryczka tego nie osiągnie, trzeba miec troche oleju w głowie ;)

Gość gość
trzeba byc madrym i cwanym :)

zgodzę się z koleżanką wyżej najważniejsze to być cwanym żeby sobie wychować męża. Nie jest trudno tylko trzeba pracy bez nerwów spokojnie jak będziesz do tego w ten sposób podchodziła to wydaje mi się że osiągniesz sukces. Ja swojego mężczyzny nie wychowywałam sam się dopasował do mnie jak dopasowałem się do niego trzeba się po prostu uzupełniać dzięki temu możecie się bardziej do siebie związać jak kiedykolwiek dużo ludzi myśli że trzeba wychowywać a to g prawda. Trzeba się uzupełniać to jest najwazniejsze i najważniejsza jest cierpliwość.

Gość gość
Jest trudno, bo kiedyś kobiety się szanowaly,więc facet musiał być grzeczny by żona mu dawała. A teraz jak jedna nie da to da druga, więc facetom nie chce się starac. Ewentualnie wychować można sobie brzydala,jak się jest piękną. Brzydcy faceci dla ślicznotki zrobia wiele.

Gość gość
gość dziś x głupoty piszesz prawiczku kiedys mezczyzni w ogole nie szanowali kobiet, przemoc domowa była powszechna, seks to byl ''obowiązek malzenski'' zony zwykle bez antykoncepcji a potem na głowie kobiety bylo zajmowanie sie domem i kolejnym dzieckiem, facet porzucal zone = ona zostawala z niczym, no chyba ze zrobił jej łaske i zostawil troche majątku