Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kupić partnerowi prezent pod choinkę?

Polecane posty

Gość gość

tak się zastanawiam, bo w zeszłym roku nic pod choinkę od niego nie dostałam, ja jemu prezent symboliczny kupiłam. Nie wiem, czy w tym roku kupić mu, czy sobie po prostu darować? On nie przywiązuje wagi do takich rzeczy, nie lubi okazji, kiefy to ludzie coś sobie kupują- typu święta, urodziny, on zawsze mówi, że jak się życzenia sklada to po co prezent. Jak najlepiej postąpić?

Gość gość
W zeszłym roku powiedziałam tylko, że mu kupię prezent, on powiedział, ze nie chce. Na urodziny kupiłam mu drobiazg, ale nie przyjął, bo stwierdził, ze nie trzeba, że on nie lubi prezentów odkąd się rozwiódł- kilka lat temu. Że taka tradycja była w jego małżeństwie, że prezenty się dawało, że teraz on juz tego nie potrzebuje, bo dosyć się prezentów nadostawał przez lata. Więc chyba trzeba zrezygnować po prostu z dawania prezentów na różne okazje, bo raczej tego nie uznaje

ale może ty chcesz uznawać tradycję prezentów? przecież fajnie jest coś od kogoś dostać, a to że on nie lubi to jego problem

Gość gość
ja bym chciała, ale on akurat nie uznaje w ogóle dawania sobie prezentów- ani na święta, ani na urodziny, ani dni kobiet. Mówi, ze jak był młodszy to go to kręciło, ale teraz jest za stary, by go prezenty pod choinką lub na urodziny cieszyły. Raczej o moje odczucia nie pyta. A nie jest taki stary, bo ma 43 lata, ja 35

My to zawsze pytamy się siebie wzajemnie czy robimy prezenty itp. Wtedy wiem, że coś na pewno dostanę haha:D W tym roku już kupiłam mu fajną kamerkę Extreme od Xblitz. Ostatnio wspominał o niej więc będzie miał hehe:D Moim zdaniem dać prezent to wielka radość więc i Ty pogadaj z nim:D

Gość gość
Możesz mu kupić jakiś drobiazg, np coś do mieszkania. Przyda się to i jemu i Tobie. Jeśli nie zrobiłaś tego na boże narodzenie możesz teraz też coś pokombinować. Polecam sklep sweetliving.pl

Gość Gruszka94
Oczywiście, że kupić. Czemu nie? Przecież to dobra okazja do okazania partnerowi uczuć również w ten sposób. Nie musisz kupować niczego drogiego, wystarczy na przykład taki fotoobraz http://www.sweethomedecor.pl/ Robią na obdarowanej osobie bardzo duże wrażenie, a przygotowuje się je w prosty sposób. Sprawdź koniecznie.