Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Gdzie temat o imionach?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

:-D gdzie? :classic_cool: gdzie Petrov? 馃槾

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dobrze ze usuneli :D po co czytac te klotnie o najszybszego :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mucha napisa艂a dobrze. Prawda zabola艂a. Petrov obro艅ca si臋 nie pojawi艂...馃挙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystkie opisy zachowujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰4imp dzi艣 Muszko. To jest Forum. Rozumiem, ze nie kazdy potrafi czytac ze zrozumieniem. Rozpoznawac symbole i znaki. Bawic sie w slowa. Nie znasz mnie prywatnie dzieki Bogu.oczko.gif Ci nieliczni, ktorzy znaja wiedza co jest prawda. Ale zaraz...pewnie mi wymienisz kogo mam prawo znac tutaj, a kogo nie. smutas.gif Bo Muszka tak pisze. Muszka tak twierdzi i tak musi byc. Jedyna sluszna prawda to prawda Muszki. Tak gosciu. P*****le zamiast spa膰 i skrzywdzilam Naja opowiadaniem. Ma hejt. Albo wy problem ze swoja seksualnoscia. Muszko. Poczytaj sama siebie smiech.gif Pamietam kiedy Naj tak napisal. A gdybym Ci napisala,ze weekend wczesniej sie z nim pieprzylam? Co bys zrobila? Wpadla w szal? pechowiec.gif Napisalabys: nieprawda, bo Naj napisal raz...! Co艣 z Tob膮 nie tak. Tym bardziej, 偶e oskar偶asz mnie o gre w p贸艂s艂贸wka, sama to robi艂a艣 wielokrotnie. smiech.gif Co do wycofywania sie rakiem...Muszko nigdy sie nie wycofywalam. I nadal podtrzymuje: nie mam za co Naja przepraszac, bo sobie cos uroilas. A jesli mam...on mi to powie sam. Ok? Przyszlo Ci do glowy, ze sie znamy? usmiech.gif No Muszko. usmiech.gif Nie podoba mi sie to wszystko z tego powodu, ze to wyglada jakbysmy o niego sie bily. Ale mam dosc tego co wypisujesz nie majac pojecia jak jest i bylo, robiac ze mnie idiotke narzucajaca sie mezczyznie. Wiec ja Ci tez moge napisac. Klamiesz na moj temat Muszko! Klamiesz, albo przyjelas za og贸lny pewnik swoj膮 subiektywn膮 ocene! Odpowiem Ci na to czym mnie od dawna wku=rwiasz. Nigdy nie narzucalam sie ani w zyciu, ani na tym forum zadnemu mezczyznie!!! Tak! Wykrzykniki! jezyk.gif Dlatego nie wycofuje sie rakiem. Nie musze. oczko.gif Dobranoc. usmiech.gif P.S. wiecej o Naju nie napisze z Toba ani slowa. Za bardzo go cenie zeby go mieszac publicznie w Twoje urojenia. Lataj za nim, wypisuj krytyke o mnie z pomaranczy, baw sie w prostytutke i inne postacie (ach polslowka, tez sie jednak w to bawisz? usmiech.gif ). Dac Ci maila do niego? Czy nie musze? jezyk.gif Temat dla mnie zamkniety i tak na nic nie masz wplywu. Na zadna moja "wymyslona i urojona" znajomosc poza forum. Rozpisalam sie to pozdrawiam jeszcze wszystkich znajomych stad. smiech.giflapka.gif

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Muszka dobrze napisa艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣ciu nie :) Ale z g贸ry mo偶na przewidzie膰, kt贸ry temat poleci. A poleci ka偶dy w kt贸rym jest merytoryczne wytkni臋cie g艂upoty ciotkom. Tak jak polecia艂 ka偶dy od tej Hejti

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego nie jak tak.:-) Wachlarz ma si臋 za lepsz膮, wredna zarozumia艂a znudzona baba. Mucha dobrze pisze.:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niech opowie jak by艂o w kempingu bo w hotelu nie chcia艂a. W Bac贸wce owszem :-D:-D:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naju i po co ci to by艂o ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tr膮ci snobizmem i megalomani膮. Rozjepa艂 mnie ten tekst :-D:-D:-D:-D:-D Jest mechaniczna jak lalki w avku :-D:-D:-D:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdzie ty naja widzisz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O kim Imp m贸wi 偶e uderzy艂a w grup臋 trzymaj膮c膮 w艂adz臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Vader,srajka,matrona i cizia pewno.W艂adz臋 ma zawsze rada starszych.馃槾

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Imperium my艣li 偶e tymi pseudoopowiastkami zaszkodzi Ciotkom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Grupa trzymaj膮ca w艂adz臋 ??? kurfa nie wierze. :D:D:D:D:D:D Mucha by艂a zawsze zazdrosna o Najka :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rada starszych? imperium wachlarz jest w ich wieku idiotko. kinga jest starsza:p ale najstarsza jest va艂ka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kinga ma 30 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
42 :P:P:P:P ILE ZDJ臉膯 DOSTA艁E艢?????????? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
6

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czemu tematy gdzie jest co艣 na ciotki znikaj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie 4 wys艂a艂a. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zostaja tylko te z anonimowym pomaranczowym hejtem. I z gesia 偶eby mog艂y wyj艣膰 na biedne i najbardziej poszkodowane. Tematy jak jad膮 po innych s膮 szybko usuwane, ten o Tabasco, o Awarii, z udzia艂em Hejti, teraz kolejny z Imp. A po drodze by艂y jeszcze inne z hejtem jeszcze szybciej usuni臋te. Sami widzicie ile zrobi膮 by by膰 gwiazdkami. Kr贸lowe :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sami po nich jedziecie wylogowane wredne kurfy :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wklej reszt臋 rzeczy. Mucha dzisiaj rano dobrze jej napisa艂a. Dlaczego tego nie wkleisz.?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyhejtowali艣cie wszystkich Zjedzcie w艂asne ogony Tyle wam zosta艂o :classic_cool:))))馃挙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Trzeba by艂o temat贸w nie usuwa膰 to by nie trzeba by艂o wkleja膰 t臋pa babo 艣mierdziucho

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
widzia艂 kto艣 muchozola?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziwne jest to, 偶e jak cio膰 nie ma to go艣cie tacy przychylni jacy艣 si臋 nagle robi膮.

Udost臋pnij ten post