Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie temat o imionach?

Polecane posty

Gość gość
Widmo i Wilk

Gość czwarteimperium
Straszne. Przerażające. Han Solo nie żyje. :( To jest katastrofa, a nie pieprzenie głupot. :(

Gość gość
Sprytnie :D Mały dowcip, wyluzowany komentarz i jesteś tą zdystansowaną, z dobrą poradą. Wszywscy zapominają, że wczoraj pół nocy z dystansem biłaś pianę :D

Gość CzwarteImperium
Jaką piane?:O Do ciasta? Chyba nie chodzi o nasienie, bo mi sie tak kojarzy piana i noc. :P

Gość gość
Trzeba było być taka mądra i wyluzowana wczoraj w nocy. Dawaj przykład gwiazdo, a nie tragikomiczny szoł :) żenada 🖐️

Gość gość
Muszko dobrze piszesz :-P

Gość gość
Dzięki, bo w*****a mnie ten sztuczny luzik :)

Gość CzwarteImperium
Oj Nowy. Trafisz na Czarną Liste. :(

Czwarte, na jaką? heheheh Jestem już na wszystkich możliwych. :D Wraz z przesileniem słonecznym odbiję się z okowów ciemności i wrócę na jasną stronę motzy :P :D :D No nie pisz mi tylko, że trafiłem na Twoje "Imperialne" listy :O To musiało się stać przez przypadek. :( Nie jestem rebeliantem :P

Gość gość
Słyszałem o Hanie Solo, ale za tego spoilera premiery roku powinnaś do następnej premiery jechać wyłącznie z palca :O

Gość CzwarteImperium
Kurcze. Najpierw zabili Hana Solo, a potem puscili mi "Tajemnica Brokeback Mountain" i znowu plakalam. 😭 Mam spore podloza empatii, kiedy dostrzegam nieszczesliwa milosc. Wbrew temu co sie o mnie pisze jestem tez bardzo uczuciowa. :( Jak slyszałeś gościu o Hanie to byłam druga dopiero. :O Imperium kontratakuje. :classic_cool: Leia: I love you. Han: I know… Zakochalam sie wtedy w tym lajdaku. Lubie lajdakow. :( Nowy. Imperialna lista ma kolor rozowej landrynki. Coz moge napisac procz jednego...Przejdz na rozowa strone mocy. Zapewne ogladales choc raz w zyciu ten cykl...filmow. ;)

Gość gość
po uja podnosicie to gów//no?

Gość gość
przecież to ty podniosłeś uju głupi :D jesteś kaleką umysłową,że te go nie rozumiesz uju ? :D

Gość gość
Przejdź na stronę mocy Imp, a dostaniesz różowe oko jak detektyw :D

Gość CzwarteImperium
Co to jest rozowe oko? :(

Tu Cię rozczaruje Imperium :( Jestem szarą eminencją tego forum Przeżuwam ochłapy i robię wszystko by każdy się tu dobrze czuł. Niezależnie od kolorów w jakich nadaje. :)

Gość CzwarteImperium
Czyli sie szarogesisz troche? ;) Landryne sie gryzie niestety :( , ale rownie dobrze skoro zuc musisz moze byc rozowa guma-robienie ludzi w balona bywa fajne. Tutaj nawet niezle niektorym to wychodzi. ;) Postuluje tez o wybudowanie na tym temacie teczy z kwiatow na rzecz tolerancji. Ciekawe czy strawi ja pomaranczowy plonien i czy czasami znowu w ******ie pojda Czarne Teczki. Podobno "ktos" ma jedna na mnie. :( O teczkach na Ciebie nie wspomne. ;) Tyle o kolorach. Dobrej rozowej nocy. 🖐️

Nie trochę Czwarte, tylko pełną gębą. I nie wygląda to jak stado gęsi a jedynie, jak wpierrdalanie się w nie swoje sprawy. Antybiotyk, który jest zwykłym placebo. ;) I tak sobie myślę, by na czas świąt założyć temat, w którym będą WSZYSCY, którzy nadawali 2015 :) Marzenie ściętej głowy, ale to by było coś... :)