Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie taki przypadek,że kobieta po 30stce jest dziewicą???

Polecane posty

A co obchodzi gina czy jest dziewicą czy nie. To seksuolog? Może czeka do ślubu a może sex ją nie interesuje. Dzisiaj normalnością jest rozkładanie nóg przed pierwszym lepszym...fajnie...

Gość gość
A ja wole byc dziwaczka,nie interesuje mnie,co o mnie mysli glupia masa.

FinnegansWake dziś no właśnie...chyba tylko po takiego, żeby nie usłyszeć chorych komentarzy chorych lekarzy. I łapać więcej syfów. A co to kogo obchodzi. Może mieć i 80 lat i być dziewicą i nic nikomu do tego.

Gość gość
Ciemna masa manipulowana od lat przez rządzących i media ma zakodowane nakazy społeczne, nie musi myśleć tylko owczy pęd i pogoń za akceptacja, stad każdy kto zyje jak chce bądź nie daje sie wtloczyc w ramki społeczne typu strata cnoty w ustalonym wieku małżeństwo dzieci itp. budzi ich zdumienie i niezrozumienie malych rozumkow. Ale kogo obchodzi zdanie motlochu zdalnie sterowanego o wypranych mozgach.

Gość FinnegansWake
Szczerze nigdy nie traktowałam swojego dziewictwa w kategorii czegoś ważnego czy kontrowersyjnego :)

Gość SmokWawelski
Mało takich, mało - jestem na przymusowej diecie i strasznie schudłem:)

Gość gość
hehehehe

Gość gość
Wole 35 letnia dziewice niz taka ktora juz nia nie jest.chcialbym taka spotkac.a taka co miala wielu facetow to miejsca w domu moim nie znajdzie.

Gość gość
hmmmmmmmmmmmm

Gość gość
Żałośni fetyszyści błony

Gość gość
Szczerze mówiąc, mam serdecznie wyrąbane na to, czy ktoś jest dziewicą, czy prawiczkiem, są to osobiste sprawy poszczególnych ludzi które mnie nie obchodzą, natomiast obgadywanie kogoś w zw. z tym co ma lub nie ma między nogami, uważam za dowód głupiej, drobnomieszczańskiej mentalności, dulszczyzny i za kompensację braku seksu, którego tacy plotkarze sobie odmawiają z powodów religijnych lub po prostu nie mogą mieć, bo nikt ich nie chce, a ponieważ też mają popęd seksualny, zamiast seksu podniecają się rozmyślaniem i gadaniem o cudzych błonach.