Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Klaudia

Tesciowa powiedziala ze jest za gruba .

Polecane posty

Gość gość Klaudia

kupilam sobie sukienke na swieta.. chcialam pokazac tesciowej a wiec ja zalozylam ..a ona do mnie ze jestem do niej za gruba..owszem mam lekka nadwage ale bez przesady ...jest ona luzna ale opina sie lekko na biodrach bo tam mam nieco szerzej ..! chce mi sie wyć :( jest taka bo kiedys sama wazyla ponad 100kg a teraz jest szczuplejsza.

Gość gość
A nie pomyślałaś o tym, że może faktycznie jesteś za gruba i źle w niej wyglądasz?

Gość gość Klaudia
nie ..nawet moj mąż ktory zawsze mi mowi prawde jal wygladam wtedy powiedział ze jest super i bardzo mu sie podoba

Gość gość
Teściowe są od złośliwości, jak nie przymierzając, dupa od srania. Czego się po teściowej spodziewałaś? Jak moja rąbnie mnie w miesiącu tylko na pięć stów to uznaję, że babsko tym razem było uprzejme.🖐️

Gość gość
nie wiem jak dla mnie to jest przykre :( mogla przynajmniej udawac i powiedziec cos milego . Zimna suuuuoka

Gość gość
Im bardziej jest ci przykro, tym bardziej ta stara rura się cieszy. Zazdroszczę tym koleżankom, które mają normalne teściowe. A jest ich niewiele. Sama mam taką kurwę, że jakbym się miała każdą złośliwością przejmować to bym chyba zdechła. I tak rozwodzę się z jej synalkiem bo już dłużej tej starej ściery nie jestem w stanie znosić

Gość gość
Tzn przez nią sie rozwodzicie.? ale to przykre bo nie kazdy jest tal ' idealny ' jak ona.. ma 54 lata a ubiera sie jak zdzira..krotkie spodniczki, szmineczki dekoldziki ..zanim wyjdzie godzine sie w kiblu pindruje

Gość gość
gość wczoraj Czemu sie obrażasz skoro wyglądasz jak świnia Pigi.Ogarnij sie,zrob coś z soba i nie mysl ze na takiego spaślaka inny poleci.Dobrze ci powiedziała i miała rację,pewnie jej żal syna ze ma taką rozworę.

Gość gość
Jeżeli opina się na biodrach, to jest za ciasna i już. Lepiej, jak Ci teściową prawdę powie, niż miałabyś stać się pośmiewiskiem dla całej rodziny. Mężczyźni się na tym nie znają, nie sugerowałabym się mężem. Idź do krawcowej. Jeśli reszta sukienki jest ok, to wystarczy poluzować boczki. Dla krawcowej to chwila roboty, dla Ciebie parę złotych.

Gość gość
po cholere ma udawac, dobrze ze byla z toba szczera-ja bym nie chciala byc okłamana widac autorko jakim sztucznym i zakompleksionym człowiekiem jestes zamiast zrobic kilka brzuszków i zadbac o siebie-jezeli ci to przeszkadza ty siedzisz i beczysz..

Gość gość
Roznie z tym bywa. ja jestem szczupla, moge sobie pozwolic i na dopasowane ciuchy i z dekoltem czy krotsze sukienki. Gdy moja tesciowa zobaczy na mnie cos krotkiego badz jakis dekolt, to nigdy nie powie, ze ladnie wygladam. Pochwali, gdy zaloze cos nie podkreslajacego figure. Tyle, ze ona uwaza, ze matce nie przystoi ubierac krotkich sukienek, czy bluzek z wiekszym dekoltem.

Gość pamelka891
Oj u mnie było,że moja teściowa powiedziała mi że jestem za gruba i żebym się wzięła za siebie bo mój mąż będzie oglądał się za innymi;) chociaż znam go dobrze i nigdy nie spojrzał na inną dla niego byłam idealna taka jaka jestem;) ale szczerze dla własnego zdrowia chciałam zrzucić te 24kg nadwagi tym bardziej że chcieliśmy mieć dzieci:) tak zamówiłam sobie Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam jeść regularnie posiłki i chodzić z mężem na spacerki z kijkami robiliśmy po 5-10km 3x w tygodniu!