Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fryzjerki to jednak tępe, mało inteligentne kobiety, taka prawda.

Polecane posty

Gość gość

Dzis byłam u fryzjera i slyszalam jak fryzjerka z klientką dyskutowały i obrazały jakąś kobiete, bo ma 41 lat i urodziła w te wakacje dziecko, ta fryzjereczka rzucala tekstami ''w tym wieku jeszcze jej sie zachcialo ten teges'' i chichot z klientką, a potem ''boże, ja bym sie nigdy nie zdecydowała na dziecko W TYM WIEKU'' , tak podkresilia to jakby 40 lat to byla juz starość...potem jeszcze cos o niej mowily, mialam ochote powiedziec jej, ze pewnie bedzie lepszą matką niz ty tepa dzido po zawodówce ktora zaciązyla jak ladacznica w wieku 16-20 lat :O:D

Gość gość
racja, glupie krowy i nic wiecej:D

Gość gość
bo same sa tepymi dzidami, ktore pewnie zaciazyly po dyskotece w wieku 20lat.

Gość gość
ta najlepiej trzaskać bachory pod 40 i wyglądać jak dziady z wnuczkami. i walonki emu wtedy nie pomagają :classic_cool: jak baba stara to stara, nic tego nie zmieni...sie nie odmłodzi ;)

Gość gość
40 lat to stara ? o matko :D

Gość gość
40 lat to stara ? o matko x w Polsce to stara, co pokazuje wypowiedź gościa wyżej :D W Polsce obowiązkowo bachor musi byc do 30stki, bo potem to juz wstyd i teskty typu ''babcia jest matką'' Ja w Niemczech znam pare lekarzy, ktorzy zostali rodzicami po raz pierwszy w wieku ona 35, on 45, a drugi raz ona 45 on 55, oboje wygladają na 15 lat mniej, w uj bogaci, jezdza po świecie, ona prowadzi badania naukowe, on jest chirurgiem ortopedą, zupelnie inni ludzie niz typowe wstrętne polaczki ktorzy żrą odpady z biedronki i produkują plebs :D 🖐️ Autorko - nie zwracaj na takich ludzi uwagi, zyją jak szczury i tak samo umrą, jakie zycie taka smierć, co ona moze wiedziec o zyciu skoro cale życie we włosach się babrze i plotkuje ?

Gość gość
A ja słyszałam, jak jedna do drugiej powiedziała, że dla niej facet musi zarabiać minimum 5 tys na rękę inaczej nie jest dla niej facetem.

Gość gość
ty tępa dzido, co cie obchodzi o czym gadają u fryzjera, jesteś gorsza plotkara od nich

Gość gość
oburzyła się materialistka :-D

Gość gość
To masz chamską fryzjerkę. Ja nigdy nie obmawiam komuś tyłka z klientkami. Jak również nie jestem tępa ani mało inteligentna. Jak ja to uwielbiam jak na podstawie jednej fryzjerki oceniacie wszystkie.

Gość gość5
zleciały się tu same same " inteligentne " i nawzajem sobie ubliżają.Zachowują się przekupki z bazaru a dziwią się fryzjerce.Ta fryzjerka nie używała chyba takich epitetów jak wy. 40 lat to bardzo póżny wiek do rodzenia można dziecko urodzić z wadami.

Gość gość
ty z****** prowokatorze ,co mamusia dalej bierze pozyczki a ty je spłacaszmarny kretynie nieudaczniku jak twojamamusia wieśniaczka

Gość gość
Pielecki to ten fanatyk fryzjerek i wszelkich innych młodych i starych qrf

Gość gość
odrzutek Pielecki to anty fanatyk fryzjerek i wszelkich innych młodych i starych qrf

Gość gość
a po studiach nie ma kretynek? Tak się składa że też jestem fryzjerką po "zawodówce". Nie jestem mało inteligentna po prostu poszłam w kierunku który mnie inspirował od dziecka. I mam dwójkę dzieci z mężem i urodziłam pierwsze w wieku 23 lat. Wrzucanie wszystkich do jednego wora... To jest dopiero prymitywne....

Gość gość
Aaa i jeszcze jedno zarabiam jako kobieta więcej niż nie jeden facet więc chyba nie jestem taką tępotą? W ogóle to masz rację nie jestem do końca rozgarnięta skoro siedzę na tej kafeterii i odpisuję takim zacofańcom jak Ty...

Gość gość
a ja jestem ks lubiacy dzieci za to mnie przenoszał i sie w********m bo jednej matka odrzuciła mnie i tera dalej kocham ministrantów y wymyslam temat

Gość gość
Czego szukasz? Szukaj ZALOGUJ SIĘ | ZAREJESTRUJ SIĘ DT FORUM STRONA GŁÓWNA FELIETONYZDROWIE I URODASEKS I ZWIĄZKISTYL ŻYCIAKULTURAKUCHNIATV Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweFryzjerki to jednak tępe, mało inteligentne kobiety, taka prawda. Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Fryzjerki to jednak tępe, mało inteligentne kobiety, taka prawda. gość dziś Dzis byłam u fryzjera i slyszalam jak fryzjerka z klientką dyskutowały i obrazały jakąś kobiete, bo ma 41 lat i urodziła w te wakacje dziecko, ta fryzjereczka rzucala tekstami ''w tym wieku jeszcze jej sie zachcialo ten teges'' i chichot z klientką, a potem ''boże, ja bym sie nigdy nie zdecydowała na dziecko W TYM WIEKU'' , tak podkresilia to jakby 40 lat to byla juz starość...potem jeszcze cos o niej mowily, mialam ochote powiedziec jej, ze pewnie bedzie lepszą matką niz ty tepa dzido po zawodówce ktora zaciązyla jak ladacznica w wieku 16-20 lat pechowiec.gifsmiech.gif gość dziś racja, glupie krowy i nic wiecejsmiech.gif gość dziś bo same sa tepymi dzidami, ktore pewnie zaciazyly po dyskotece w wieku 20lat. gość dziś ta najlepiej trzaskać bachory pod 40 i wyglądać jak dziady z wnuczkami. i walonki emu wtedy nie pomagają cool.gif jak baba stara to stara, nic tego nie zmieni...sie nie odmłodzi oczko.gif gość dziś 40 lat to stara ? o matko smiech.gif gość dziś 40 lat to stara ? o matko x w Polsce to stara, co pokazuje wypowiedź gościa wyżej smiech.gif W Polsce obowiązkowo bachor musi byc do 30stki, bo potem to juz wstyd i teskty typu ''babcia jest matką'' Ja w Niemczech znam pare lekarzy, ktorzy zostali rodzicami po raz pierwszy w wieku ona 35, on 45, a drugi raz ona 45 on 55, oboje wygladają na 15 lat mniej, w uj bogaci, jezdza po świecie, ona prowadzi badania naukowe, on jest chirurgiem ortopedą, zupelnie inni ludzie niz typowe wstrętne polaczki ktorzy żrą odpady z biedronki i produkują plebs smiech.giflapka.gif Autorko - nie zwracaj na takich ludzi uwagi, zyją jak szczury i tak samo umrą, jakie zycie taka smierć, co ona moze wiedziec o zyciu skoro cale życie we włosach się babrze i plotkuje ? gość dziś A ja słyszałam, jak jedna do drugiej powiedziała, że dla niej facet musi zarabiać minimum 5 tys na rękę inaczej nie jest dla niej facetem. gość dziś ty tępa dzido, co cie obchodzi o czym gadają u fryzjera, jesteś gorsza plotkara od nich gość dziś oburzyła się materialistka smiech.gif gość dziś To masz chamską fryzjerkę. Ja nigdy nie obmawiam komuś tyłka z klientkami. Jak również nie jestem tępa ani mało inteligentna. Jak ja to uwielbiam jak na podstawie jednej fryzjerki oceniacie wszystkie. gość5 dziś zleciały się tu same same " inteligentne " i nawzajem sobie ubliżają.Zachowują się przekupki z bazaru a dziwią się fryzjerce.Ta fryzjerka nie używała chyba takich epitetów jak wy. 40 lat to bardzo póżny wiek do rodzenia można dziecko urodzić z ch innych młodych i st

Gość gość
a ty autorko urodziłaś w wieku 40 że cię tak to oburzyło? już nie można swojego zdania wygłosić bo od razu się obsmarują i znienawidzą, prawdą jest, że jak ktoś planuje swiadomie w tym wieku dziecko to jest lekko nieodpowiedzialny ;/ mnie mam urodziła w weiku 40 lat i mówi, ze POLECA wcześniej :) ale ona długo zajść nie mogła a kiedyś inne czasy były. Ja znam za to takie co to widzą dwudziestoparoletnią matkę i mówią, ze gówniara patologiczna w ciąży bo przecież czas na rodzenie dzieci jest PO 30 :D i co o takich powiesz? poza tym jak ci nie pasuje to się czesz sama a nie u patologii mądralo i skąd wiesz w jakim wieku ta fryzjerka urodziła? :D pozdrawiam (nie jestem fryzjerką, ale często chodzę do fryzjera :P)

Gość gość
40 i wyglądać jak dziady z wnuczkami. i walonki emu wtedy nie pomagają cool.gif jak baba stara to stara, nic tego nie zmieni...sie nie odmłodzi oczko.gif gość dziś 40 lat to stara ? o matko smiech.gif gość dziś 40 lat to stara ? o matko x w Polsce to stara, co pokazuje wypowiedź gościa wyżej smiech.gif W Polsce obowiązkowo bachor musi byc do 30stki, bo potem to juz wstyd i teskty typu ''babcia jest matką'' Ja w Niemczech znam pare lekarzy, ktorzy zostali rodzicami po raz pierwszy w wieku ona 35, on 45, a drugi raz ona 45 on 55, oboje wygladają na 15 lat mniej, w uj bogaci, jezdza po świecie, ona prowadzi badania naukowe, on jest chirurgiem ortopedą, zupelnie inni ludzie niz typowe wstrętne polaczki ktorzy żrą odpady z biedronki i produkują plebs smiech.giflapka.gif Autorko - nie zwracaj na takich ludzi uwagi, zyją jak szczury i tak samo umrą, jakie zycie taka smierć, co ona moze wiedziec o zyciu skoro cale życie we włosach się babrze i plotkuje ? gość dziś A ja słyszałam, jak jedna do drugiej powiedziała, że dla niej facet musi zarabiać minimum 5 tys na rękę inaczej nie jest dla niej facetem. gość dziś ty tępa dzido, co cie obchodzi o czym gadają u fryzjera, jesteś gorsza plotkara od nich gość dziś oburzyła się materialistka smiech.gif gość dziś To masz chamską fryzjerkę. Ja nigdy nie obmawiam komuś tyłka z klientkami. Jak również nie jestem tępa ani mało inteligentna. Jak ja to uwielbiam jak na podstawie jednej fryzjerki oceniacie wszystkie. gość5 dziś zleciały się tu same same " inteligentne " i nawzajem sobie ubliżają.Zachowują się przekupki z bazaru a dziwią się fryzjerce.Ta fryzjerka nie używała chyba takich epitetów jak wy. 40 lat to bardzo póżny wiek do rodzenia można dziecko urodzić z wadami. gość dziś ty z****** prowokatorze ,co mamusia dalej bierze pozyczki a ty je spłacaszmarny kretynie nieudaczniku jak twojamamusia wieśniaczka gość dziś Pielecki to ten fanatyk fryzjerek i wszelkich innych młodych i starych qrf gość dziś odrzutek Pielecki to anty fanatyk fryzjerek i wszelkich innych młodych i starych qrf gość dziś a po studiach nie ma kretynek? Tak się składa że też jestem fryzjerką po "zawodówce". Nie jestem mało inteligentna po prostu poszłam w kierunku który mnie inspirował od dziecka. I mam dwójkę dzieci z mężem i urodziłam pierwsze w wieku 23 lat. Wrzucanie wszystkich do jednego wora... To jest dopiero prymitywne.... gość dziś Aaa i jeszcze jedno zarabiam jako kobieta więcej niż nie jeden facet więc chyba nie jestem taką tępotą? W ogóle to masz rację nie jestem do końca rozgarnięta skoro siedzę na tej kafeterii i odpisuję takim zacofańcom jak Ty... gość dziś a ja jestem ks lubiacy dzieci za to mnie przenoszał i sie w********m bo jednej matka odrzuciła mnie i tera dalej kocham ministrantów y wymyslam temat art.649k.k4II398 Rs

Gość gość
To jest właśnie dobijające, jak fryzjerki ekscytują się życiem klientek. Swojego nie mają? Nic im nie należy opowiadać, plotkarom najgorszym w mieście.

Gość gość
dziady po 40 nie powinni mieć dzieci i tyle. no chyba że się wypsnie :)

Gość gość
Mój mąż twierdzi, że wszystkie fryzjerki to k..., bo co pójdzie do fryzjera, to one już ślinią się na jego widok i próbują zagadywać, podrywać.

Gość gość
widać spróbował nie jednej że tak niezbicie to twierdzi o nich :) każdy kij ma dwa końce