Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny bol podbrzusza...?

Polecane posty

Gość gość

Hej, przez ostatnie kilka dni miewam dziwny bol podbrzusza...ostatnia miesiączka przebiegła bezbolesnie a teraz taka niespodzianka...ostatni stosunek uprawiałam ostatniego dnia okresu wiec ciąże wykluczam...do tego jestem senna i ciagle zasypiam...:/

Gość
senność często= ciąża :P:P ale nie zawsze, ja wczoraj byłam bardzo śpiąca od 21, a w ciąży nie jestem ;) czasem boli mnie podbrzusze przed miesiączką/w czasie miesiączki i nieraz w dni płodne :P

Gość gość
ciąża na 99%

Gość
gość dziś ejj ja ostatnio śpię po 10 godzin i czuje się często senna, a w ciązy nie jestem :P więc to nie musi być ciąża :) np. ostatnio wyspałam się, ale mimo tego nie mogłam wytrzymać i położyłam się o 17...spałam do 20, a potem znowu od 23 do rana. :-/ ale to chyba przez to że czuję się osłabiona, mam jakieś migreny...

Gość
znowu ten cholerny rozdzierający ból głowy...:o chyba ktoś mnie przeklął..:/

Gość gość
Okej, moze byc i ciaza, ale chyba wiatropylna nie jestem :) ostatnio miałam normalna miesiączkę taka jak zawsze wiec w ciazy nie jestem, a moj ostatni stosunek był ostatniego dnia okresu wiec watpie aby doszło do zapłodnienia, zreszta było to tydzien temu, wiec po tygodniu objawy ciazy? :D