Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża 3 miesiące po ciąży obumarłej :(

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj tzn 17 mineło dokładnie 3 miesiące od straty mojego maleństwa w 14 tyg. Jakie był moje zdziwienie kiedy na teście ukazały sie dwie kreski. Nie mieszkam juz z partnerem przeprowadziłam się do innego miasta oddalonego o 40 km od chłopaka, wróciłam do zawodu i do starej pracy. Widziomy się co drugi weekend. poprzedni okres miałam 16 listopada cykle mam 32-33 dniowe więc test wykonałam jeszcze przed terminem miesiączki bo coś kiepsko się czułam.. Zdziwiłam się bardzo bo jedyne kiedy mogło dojść do zapłodnienie to 28-29 listopada a dni płodne wypadał by mi na 5 grudnia. Wiec musiała mi sie owulacja nieźle przesunąć..:o Czy jest tu jakaś Pani która tak szybko po stracie zaszła w ciąże i było ok wszystko?

Gość gość
Zaszłam w ciążę w trzecim cyklu po poronieniu, tylko u mnie ta pierwsza ciąża trwała jedenaście tygodni. Wszystko było w porządku w drugiej ciąży. Powodzenia.

Gość gość
Znałaś przyczynę straty pierwszej ciąży?

Gość gość
Ja też zaszłam w ciążę w 3 cyklu i pomimo stresu związanego z wcześniejszym doświadczeniem ciąża donoszona. Powodzenia:)

Gość gość
przyczyny nie znam.:( Serduszko przestało bic, tyle mi powiedzieli..

Gość gość
ja moja pierwsza ciaze stracilam w 19 tygodniu. Po 1,5 miesiaca po pierwszym okresie zaszlam w ciaze. Moje Malenstwo wlasnie skonczylo rok:) ciaza pelna stresu ale donoszona

Gość gość
To ja z wczoraj z 18:02. Nie znam przyczyny. Miałam endometrioze, może to miało jakiś wpływ. Zrobiłam badania po poronieniu, ale wyszły w porządku, przyczyny nie znaleziono.

Gość gośćOla
Ja poronilam 14 pazdziernikA , 16 tego miałam zabieg przez wciąganie , ostani okres miałam 16 listopada cykle mam 33 dniowe , dziś jest mój termin okresu którego narazie nie ma , ale będzie bo 3 dni temu robiłam test i był negatywny .

Gość gość
Ja zaszłam w ciążę w pół roku po obumarciu ciąży poprzedniej( w 12 tyg)też bez jakiegoś konkretnego powodu.Urodziłam zdrową córkę,która ma już 8 lat.Autorko,nie martw się,wkrótce będziesz mieć dziecko.