Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki ten

Czy dziewczyna może zgwałcić chłopaka?

Polecane posty

Gość taki ten

Ja bym chciał zostać zgwałcony przez dziewczynę. No to jak to zrobić?

Gość gość
Mnie kobieta zg****ila.. ''na chama'' i powiem wam panowie ze to calkiem fajna sprawa. Jak jest agresywna, przewraca, rozpina rozporek i robi to co chce. Albo ma taka ochote na sex ze nie czeka az chlopak sie rozbierze czy cos tylko dziala od razu.

Gość gość
Da sie, polega to na tym, ze robi to czego nie lubisz, moze przyjsc z kolezanka, ubierze Cie damskie ciuszki, skopią Cie, beda dalej kopac w jaja, nagraja filmik jak Cie cwelą i wrzuca do sieci. Na koniec nasraja na twarz i wyrzuca nagiego na ulice. To jest przecietny g**** dziewczyn/kobiet. Ciezko je wyczuc, wiec moze bylo by jeszcze cos innego, byc moze gorszego. Cos mi sie wydaje, ze jestes na to za stary, bo zdarza sie to slabiutkim chlopakom do 14 roku zycia.

Gość anuleczkamala
Niektorzy to naprawde maja w glowie nasrane!

Gość gość
18:57 miałyby jeszcze wrzucić do internetu dowody przestępstwa ? Do 12 lat jest za gwałt zdaje sie i odszkodowanie dla ofiary.

Gość gość
Jak to zgwałcic faceta? przeciez musi mu stanac (miekka fajk nic nie zdziala) a jak stanie to nie gwałt bo sie mu to podoba.

Gość gość
musze to na następny raz przetestować :) jak będzie następny,,,,

Gość witczek
Mnie jak byłem młody to molestowało parę dziewczyn. Ale uciekłem.Byłem trochę nieśmiały. No i wtedy dziwne było, że inicjatywa należy do dziewczyn. Ale żeby podawać do sądu!!. Toż to byłbym prawdziwą legędą! Jaja byłyby że hej. Jak dalej żyć. Takie były czasy. Teraz trochę żal. Ladne były. W życiu najbardziej żal straconych okazji.

Gość gość
tzn jak bedzie chciał jeszcze się spotkać ,,,,

Gość gość
zdziry z tych facetow, sami chcieli...hehehe trzeba bylo nie prowokowac

Gość gość
ale kobieta może podać do sądu za molestowanie

Gość anuleczkamala
Co za totalne bzdury!!! Coraz gorsze!!!

Gość gość
jak kobiety gwalcą? zwiazuje, biora dildo i w tylek pchaja

Gość staryjurny
Oj zdenerwowałaś mnie anuleczkamala! Czy to my chodzimy wymalowani jak jakieś lafiryndy? Czy to my chodzimy w spódniczkach ledwo zakrywających nie powiem co albo i nie? Zgadza się jesteśmy pięknie zbudowani i atrakcyjni ale żeby od razu gwałcić nas? Panie, trzeba panować nad swoimi hormonami. Chociaż jak sie tak mocniej zastanowić. To może nie panujcie. Wgruncie rzeczy panowanie nad emocjami jest szkodliwe dla zdrowia kobiet.

Gość staryjurny
Facet ma ochotę częściej niż kobieta (nie licząc nimfomanek) ale nie przez cały czas. Tak można zgwałcić faceta, można go molestować. To działa w obydwie strony. I jeszcze jedno, kobieta zawsze może rozłożyć nogi i udawać ochotę na seks i orgazmy, z mężczyznami jest inaczej. Oni nie udają co widać. Są kobiety, które z powodu swojej nijakiej urody działają na mężczyzn antypatycznie i nic wtedy nie jest w stanie zadziałać by mężczyzna poszedł z taką do łóżka. A jeśli taka urodziwa inaczej zmusi faceta przy pomocy środków odurzających, farmakologicznych czy też przy pomocy alkoholu, bądź siłą do seksu jest to właśnie gwałt. Zwykle mężczyźni nie zgłaszają takich rzeczy, bo dla nich to wstyd i narażanie się na pośmiewisko.

Gość gość
Skoro chłop kobiete może zgwałcić to czemu kobieta chłopa nie może?? Ja bym się nie bronił.

Gość gość
Ja tam biorę zawsze mojego mężczyznę siłą bo jak nie to on ciągle by tylko spał i spał jak miś. Potem jak sie rozbudzi to następuje zmiana ról. Z tego co wiem to on bardzo lubi jak ja go gwałce i jeszcze chwali sie kolegom.

Gość gość
Jak najbardziej! Jest przecież równouprawnienie !!!! hehehe....

Gość gość
Pytanie jest... Czy normalna zdrowa d***** może zgwałcić mamisynka? Ależ owszem czemu nie, dziwce też należy się!

Gość gość
może nie będzie sie bronił? a może ucieknie,,, oj to był y cios 😭

Gość jagódka123kicha
ależ może. Jak najbardziej. A nawet - może to być GWAŁT ZBIOROWY! Co -(udowodnione sądowo) miało miejsce... A do rzeczy - chłopak - q**s, uważający się za macho, podrywał wiejskie dziewczyny, potem je porzucał i - obśmiewał prze burakami, takimi jak on sam. Aż trzy panny się wkurzyły - jedna zwabił go do pokoju hotelowego, namówiła na sex z kajdankami - kretyn dał się skrępować ( nogi też) - a potem na stojacego penisa u nasady naciągnęła gumkę - ciasno!!!! . Po czy wszystkie trzy panny dosiadały chama aż mu się q**sek mocno pobcierał - ale nie opadał a uwagi na ciasną gumkę. Dziewuszki porobiły mu fotki . Po tym uwolniły chama. Był mocno sponiewierany. I dobrze. To historia autentyczna.

nie ogarniam znaczenia słowa "gwałt" na tym forum. za bardzo odbiega od normalnego znaczenia, bo czytam Wasze tematy o gwałtach i ni c***a

Lepiej się przyznaj, że jesteś nieśmiałą mameją i masz kłopoty z poznaniem jakiejś dziewczyny. Do tego leniwy :O Nie ma lekko chłopie odpadnie ci zanim jakaś będzie cię chciała zgwałcić. Chyba nie myślisz że kobiety gwałcą byle leszczyków :P Nie są tak napalone jak ty, po latach samogwałtu, który najwidoczniej ci się znudził i potrzeba ci dodatkowych emocji. Oczywiście chorych, bo jakbyś normalnie się pieprzył, to byś wiedział co znaczy słowo gwałt.