Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety chcą faceta na chwile

Polecane posty

Gość gość

tylko po to by go wykorzystać a potem dać kopa w dupę! kobiety to EGOISTKI! zapamiętajcie sobie to raz na zawsze!

Gość Leezka
Ja nie chce żadnego nawet na chwile

Gość gość
oczywiście że jesteśmy egoistkami :) i śmieszą nas idioci którzy ślepo za nami ganiają, pobawimy się i zostawimy. Jak starą, nudną zabawkę :)

Gość gość
gość dziś Takie właśnie jesteście. Tylko na boku potraficie się pieprzyć z jakimiś złamasami, to jedynie potraficie najlepiej . Reszta dla was jest nie osiągalna. Nie potraficie stworzyć trwałego związku.. wasze zagrania są śmieszne .

Gość gość
Autorze ale co sie przejmujesz? Przeciez to one skoncza jako: A) samotne matki ze skrzywiona psycha B) stare panny ze skrzywiona psycha

Gość gość
nie przejmuję się tylko zawsze trafiam na takie spróchniałe i zdziadziałe idiotki które myślą tylko o pieprzeniu się z jakimś debilem na boku

Gość gość
po prawda jest taka że kobiety w dzisiejszych czasach się nie szanują ! ! i tyle!

Gość gość
No ja tez na takie trafiam ale komu one robia krzywde nam? Czy moze jednak samym sobie? (w dluzszej perspektywie czasu). Przyklad: na osiedlu byla dziewczyna ktora miala mnie za frajera zaciazyla z jakims "samcem alfa" ktory kopnal ja w doope i co? Ledwo wiaze koniec z koncem ma przez to zryta banie i teraz by mnie chciala... Ale moze mnie w tylek cmoknac :)

Gość
Współczuję Ci zdrady...:( Nie prawda nie wszystkie kobiety chcą przelotnych związków...ja już od jakiegoś czasu chciałam być z kimś tak na poważnie, na stałe...

Gość gość
gość dziś To ja miałem tak samo . Na boku imprezki , wóda i wiadomo jak się to skończyło przespała się z jakimś frajerem pod moją nieobecność. Nigdy nie padło z jej ust "przepraszam" nigdy.... dlatego jej nie przebaczyłem

Gość gość
good girl gone bad dziś na kafeterii? :D

Gość
np. Jeszcze tak z ponad pół roku temu po luźnej rozmowie wtedy z moim ówczsnym chłopakiem, choć miałam 19 lat to pomyślałam ze mogłabym za około 3 lata wyjśĆ za niego za mąż, jak zrobię licencjat bo bardzo go kochałam...Ale to on wszystko spieprzył...:)

Gość gość
Gggb ciebie z twoja watpliwa przeszlosc to sobie mozesz marzyc :)

Gość
gość dziś nie rozumiem ...rozwiń. :P

Gość gość
good girl gone bad dziś masz kandydata na męża mnie twój wielki Fan :)

Gość
gość dziś [19:51 śmieszne to...;) kafe to nie jest prawdziwe życie a w nim dbam o pozory i mam bardzo dobrą opinie...zresztą to nie są tylko pozory bo sir szanuje i jestem na pewno porządniejsza od wiekszości moich koleżanek..czasem trafiam na chłopaków-Chyba nawet zbyt dobrych...A wybierałam przewaznie samych idiotów...:o

Gość
gość dziś aha...;) ps. Absolutnie nie szukam męża bo to dla mnie głupota.:P to powinno wyjśĆ naturalnie, z miłości. ;) Bo tak na zdrowy rozum to za mąż według moich planów powinnam wyjść najwcześniej za jakieś 8 lat. :P Ale jeśli się zakocham i będę niepoczytalna to pewnie wcześniej. ..:)

Gość
Zeszłam na bardzo dziwny temat...:D:P

Gość gość
Hahaha ty porzadna?! :D a jak sie chwalilas ze cie j***li na dwa baty? Chyba ze twoje supwr elo kolezanki zaliczaja liczniejsze figury geometryczne...

Gość gość
po śmierci trafią w odpowiednie miejsce już się tym nie martwicie ona mają już życie przegrane .. która raz zdradziła całe życie pozostaje szmatą

Gość gość
kobieta + wóda = zdrada zawsze to sobie powtarzam... a tak po za tym ile można wypić żeby pchać dupę otworem ?! :O żal mi takich pustych dziewczyn.. za grosz poszanowania

Gość
E tam dla mnie to głupie usprawiedliwienie...:P Jak się kogoś kocha to można wypić pół litra i się nie zdradzi...:)

Gość gość
i za to nie na widzę dziewczyn wy zamiast wziaść się za życie pomyśleć o swojej przyszłości tylko wam w głowie imprezy i przelotny seks ! ! !

Gość gość
@20:22 takie są prawa młodości grzybie :P

Gość gość
2022 Nauczyłyśmy się od was :P

Gość gość
gość dziś 22 lata i ty mi będziesz pieprzyć o prawach miłosci? no przepraszam bardzo w tym wieku kobiety już myślą jednak o przyszłosci

Gość gość
To teraz nauczcie sie samotnosci i samotnego macierzynstwa :)

Gość gość
młodości, nie miłości c***o gdybyś nie był grzybem to w piątkowy wieczór byłbyś na baletach, ja wyjątkowo w domu bo chora ale ty to jakiś zdesperowany grzyb

Gość gość
myślicie że zdradzicie i trzaśniecie bachora z jakimś złamasem na boku i facet przy was zostanie no chyba wam się w główce przekręciło...

Gość gość
młodości miało być przez ciebie mi się pomyliło bo tak piszesz że nawet w słowniku nie ma takich słów.. skąd ty wgl wylazłaś