Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety chcą faceta na chwile

Polecane posty

Gość gość
istotnie jestem grzybem ale prawd****iem bo jestem prawdziwy do bólu ... a ty nigdy nie będziesz bo jesteś przegrana

Gość gość
gość dziś nigdy nie chodzę do klubów mam swoją godność a ty że nie masz to mnie naprawdę g****o obchodzi

Gość gość
zatkało kakao?

Gość gość
nie przejmuję się tylko zawsze trafiam na takie spróchniałe i zdziadziałe idiotki które myślą tylko o pieprzeniu się z jakimś debilem na boku nie trafiam, tylko takie sobie wybieram i to jak widać już schemat wyboru. Więc albo go zmień i np patrz na charakter panny a nie na to jakie ma cyce i czy dobrze obciąga. albo zmień miejsce podrywu, bo np wyrywanie panien na byle dyskotece nigdy dobrze nie rokuje. a jęsli nie to, to może zmień coś w sobie to będziesz się podobał lepszemu sortowi niż dzielnicowe obciągary

Gość gość
gość dziś widze ze masz puste myślenie .. pisałem wyraźnie że nie chodzę na dyskoteki ... widocznie masz problemy z czytaniem

Gość gość
ty za to masz pełne myślenie, oj jakie pełne...taki myslacy jesteś a bierzesz panny co wolą seks z innymi. Patrz końcówka tekstu- jeśli to nie to , to pomyśl dlaczego lepsze panny ciebie olewają, a biorą ciebie tylko takie, które sa do niczego

Gość gość
nie biorę tylko tak trafiłem akurat to już nie moja wina że okazała się być szmatą .... wiesz jaki jestem? jak nie wiesz to lepiej zamilcz bo oceniać to widzę z***biście potrafisz

Gość gość
nie biorę tylko tak trafiłem akurat to już nie moja wina że okazała się być szmatą no przecież podobno wszystkie sa takie, to ty taki bystry i wszystkich ludzi osądzasz po jednej d...? no brawo

Gość gość
xx " jeśli to nie to , to pomyśl dlaczego lepsze panny ciebie olewają, a biorą ciebie tylko takie, które sa do niczego " To dlacZego "lepsze" panny do mnie zagadują .?! a nie raz tak było. A ten związek był po prostu nie udany i tyle każdy ma prawo czasem się pomylić ale nie ty widzisz wszędzie po prostu biel i nieskazitelność. Albo nic nie widzisz bo dyskusja z tobą jest po prostu śmieszna i żałosna

Gość gość
gość dziś Ha ha HA myślisz że jak ci będe odpisywał to poczujesz się dowartościowana... naprawdę?! ale trzeba być tępym by się wykłócać tylko po to żeby się dowartościować

Gość gość
nie umiesz dyskutować, wypluwasz z siebie tylko zal, bez sensu, bez ładu, bez logiki...

Gość gość
przyszedł rogacz wylewać żale i pluje jadem... widocznie z jakiegoś powodu kobiety nie wytrzymywały

Gość gość
Ja tam doopodajki mam gdzies przeciez to one w razie czego beda wychowywac bekarta bo ojciec bedzie nieznany albo bedzie mial je w doopie lub beda mialy taka opinie ze juz zostana starymi pannami i beda sluzyc jako narzedzia do jednorazowej masturbacji dla roochaczy :)