Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeniafobia

Seks grupowy, co o tym myslicie ?

Polecane posty

Gość zeniafobia

Ja nie pochwalam tego, i nie mogłabym uczestniczyć w czyms takim. Jakie jest Wasze zdanie na temat seksu grupowego ?

Gość gość
a o jakiej grupie mowa?

Też raczej do tego nie dorosłem. ;) Kiedyś zamknięci na jachcie, jak w ruskim czołgu na jednym z mazurskich jezior, zdarzyło mi się bzykać, gdy znajomi robili dokładnie to samo obok. Istny "statek" miłości :D :P Tylko to nie był seks grupowy a raczej sytuacyjny i bez żadnych "wymianek", jeśli wiecie co mam na myśli. Należę bowiem do osób chorobliwie wręcz zazdrosnych i wolę o pewnych sprawach nie wiedzieć a już patrzeć jak inny facet posuwa "moją" kobietę!!! :O Jest to dla mnie nie do wyobrażenia, ale zdaję sobie sprawę że są tacy, którym to nie przeszkadza i na przykład swingują.

Gość gość
dwie albo trzy babeczki i ja :classic_cool: jedna siedzi na k*****e druga tzipkom na mojej twarzy :classic_cool: jedna mnie ujeżdza drugiej robię minetkę obie się na mnie całują :classic_cool:

Gość gość
polecam!

Gość gość
liżą i podgryzają sobie sutki 😴 jezeli seks grupowy to tylko z przewaga kobiet :P biseksualnych :D łufff łufff

Gość gość
Moje marzenie, ale żona nigdy sie nie zgodzi :-( Kafemen@wp.pl

Gość gość
Mamy taki seks z jeszcze jednym małżeństwem. Do takiego seksu powinno się dojrzeć. Wszyscy uczestnicy muszą tego pragnąć i być zadowoleni.

Gość gość
Chciałbym popatrzeć jak inny facet bzyka moja żonę a drugiemu robi loda. Na samą myśl mi staje.

Gość gość
:D:D to zostan alfonsem swojej zony :D proste skoro i tak chcesz z niej zrobic dziwke zarob na tym :D:D:D:D

Gość gość
Wiesz to z doświadczenia.

Gość gość
chyba raczej ty zwyrolu wiesz to z doswiadczenia :D:D

Gość gość Gorzów
A tam gadacie, ja ze swoją kobieta z chęcią bym machnął trójkącik w obu konfiguracjach czy dla sprawiedliwości swing x druga para

Gość gość
23.27 Chciałbyś lecz czy wytrzymał byś napięcia i podniecenia. Mąż nie mam miał problemu bo właśnie podczas gdy mnie kochanek brał obciągałam( a mąż pięści moje piersi ) właśnie mężowi. Takiego silnego wtrysku nigdy wcześniej nie miał. Ja oczywiście organu tak silnego również nie uzyskałam wcześniej podczas żadnego seksu.

Gość gość
Jak doprowadzić do trójkąta 2m plus moja narzeczona, no poprostu było by cudownie wiem ze ona też tego chce tylko się wstydzi najlepiej z obcym facetem w hotelu po baletach na przykład już widzę jak ma ochotę mu ciągnąć k****a

Gość gość
Nie znam metody, jak kogos to nie kręci, to chyba nie ma szans. Kafemen@wp.pl

Gość gość
01.09 jak to się wstydzi a ginekolog całkiem obcy facet pcha łapy do pochwy i się nie wstydzi? Ja zawsze mam męża przy każdym badaniu ginekologiczny cipki i był przy porodach nie wpływa ujemnie na seks taka obecność jak piszą bzdury chyba ginekolodzy by nie mieć świadka badań i zabiegów.

Gość gość
Nie mialem jeszcze grupowego najwiecej to 3kat 2m+k i bylo z***biscie. Nic na sile oczywiscie . Trzeba byc pewnym ze sie chce i traktowac jak dobra zabawe bez zadnej zazdrosci bo inaczej zwiazek sie posypie.

Gość Żona małopolskie
MMMM robimy to i to często. Wiem, powiecie, że to obrzydliwe i jesteśmy zboczeni. Jednak jak widzę inne wyzwolone pary jak to robią, jak my to robimy, nasze zaangażowanie podczas, nieograniczone podniecenie, wyuzdanie, które jest tak normalne jak picie wody to myślę, że ta rozrywka bogów była zawsze naszym ludzkim chlebem a my jesteśmy właśnie do tego stworzeni. Tylko nasze społeczne i religijne okowy, sposób wychowania, zakłamane moralizowanie zabierają nam to, największą ekstazę życia, okradają nas z tego w imię wyssanych z palca ideii. Naszczęście jest grupa zabawowa co ma to w nosie i bawi się w najlepsze. Żony, mężowie i ci których się dopuści.

Gość gość
Gdy para uczestniczy w seksie grupowym i gdy nie ma nutki zazdrości i podniecenia seks grupowy jest marny i w zasadzie nie ma sensu bo to zwykłe wyżycie się. Mąż jest zazdrosny o mnie lecz nie chorobliwie gdy widzi wejście we mnie kochanka to miesza się zazdrość z podnieceniem. To samo gdy mąż wchod******ochankę czuję podobnie.